ELLE ging feesten met Natalie Portman en Miss Dior

Geüpdatet op 19 juni 2019 door Claire
ELLE ging feesten met Natalie Portman en Miss Dior© Parfums Christian Dior

Als Natalie Portman je uitnodigt voor een etentje onder (en tussen) de sterren, zeg je niet nee. Ter ere van de nieuwe Miss Dior eau de parfum, waar de lovely Natalie al jaren het gezicht van is, organiseerde het modehuis maandag een luxueus tuinfeest. En wij waren erbij!

Terwijl de zon zachtjes begint te zakken, klauteren wij weer omhoog richting kasteel La Colle Noire, het voormalige buitenverblijf van Christian Dior waar de nieuwste geur in de Miss Diorfamilie wordt voorgesteld door de verzamelde beautypers op hoge hakken richting rozentuin te gidsen (honderd meter naar beneden, over een glibberige raffia loper). Daar staan frisse mannelijke blaadjes ons tussen die andere (bloem)blaadjes op te wachten met manden vol rozen. En plateaus vol rosé champagne. Qua sfeerschepping zit dit helemaal snor!

De uitgestrekte tuin van La Colle Noire
De uitgestrekte tuin van La Colle Noire

Eenmaal terug tot aan het kasteel getrippeld - ik dapper in mijn 10 cm hoge Jimmy Choos, de Aziatische collega's zorgeloos op blote voeten - komen de vips aan. Influencers zoals de Iraanse Diala Makki en de Amerikaanse beautyblogger Amanda Steele, modellen Lara Worthington, Lily Donaldson en Aymeline Valade en Lou Doillon, de Franse elegantie in person. En Natalie Portman, bien sûr, die zich voor het eerst sinds de geboorte van dochtertje Amalia weer in een baljurk hees en meteen heel schattig begint te poseren met haar balletdansende echtgenoot, Benjamin Millepied.

Natalie Portman en Benjamin Millepied ©Parfums Christian Dior
Natalie Portman en Benjamin Millepied ©Parfums Christian Dior

Na nog wat van die heerlijke rosé champagne gaan we aan tafel: een prachtig versierde tafel vòl rozen, onder een hemel van wuivende bloemen en 'vuurvliegjes', de lichtjes die Dior ooit inspireerden tot het parfum Miss Dior. "Ik had het geluk mijn liefste te mogen volgen naar Frankrijk, en ik ben blij om hier terug te te zijn", vertelt Portman tijdens haar toast, over het thema van de nieuwe campagne 'What would you do for love?'. "Dit is de perfecte plek om de liefde te vieren, dankjewel dat jullie er allemaal bij wilden zijn!" Met plezier, Natalie!