NESPRESSO X CLIO GOLDBRENNER: DRINK JE KOPJE KOFFIE IN STIJL!

Geüpdatet op 31 augustus 2017 door ELLE België
NESPRESSO X CLIO GOLDBRENNER: DRINK JE KOPJE KOFFIE IN STIJL!

Met september in aantocht wordt het ’s ochtends weer extra druk. Maar ter gelegenheid van de lancering van hun kleinste koffiemachine ooit creërde Nespresso samen met Clio Goldbrenner een fashionable accessoire dat heel goed van pas komt tijdens die ochtendrush: een stijlvolle draagtas voor je Nespresso meeneembeker.

Klein maar fijn!

Voor deze kleine, elegante koffiemachine maak je graag plaats in de keuken. De Essenza Mini van Nespresso is beschikbaar in 5 kleuren (wit, zwart, rood, groen en grijs) en heeft een strakke, moderne vormgeving. Je zet er bovendien in een handomdraai een heerlijk kopje koffie mee. Je kan kiezen uit twee designs, beiden even compact, praktisch en functioneel. En om ervoor te zorgen dat urban nomads hun favoriete kopje koffie overal op een stijlvolle manier mee naartoe kunnen nemen, vroeg Nespresso aan onze favoriete ontwerpster om een exclusieve Travel Mug draagtas te creëren.

1/

Drink je koffie met Clio

NESPRESSO X CLIO GOLDBRENNER: DRINK JE KOPJE KOFFIE IN STIJL! - 1

Ben jij even grote fan van hippe mode als van jouw dagelijkse shot cafeïne? Dan kan jij vast ook niet weerstaan aan de nieuwe musthave die Nespresso samen met Clio Goldbrenner ontwierp: een sierlijke Travel Mug draagtas in leer met een handige schouderriem. Die heeft niet alleen een kleurrijk design - met een etnische knipoog – maar zorgt ook voor een stoer accessoire dat bij iedere outfit past. De ideale manier om jouw lievelingskoffie overal mee naartoe te nemen. “Dit ontwerp straalt luxe uit in combinatie met een jonge en dynamische touch”, legt de Belgische tassenontwerpster uit. En vergeet ook niet dat hij gewoon ontzettend handig is!

De ‘Nespresso x Clio Goldbrenner’ set bevat een Essenza Mini koffiemachine, de Clio Goldbrenner Travel Mug draagtas, een Travel Mug en een selectie van vijf lievelings- koffiecapsules van de ontwerpster (10 capsules Dharkan, 10 capsules Arpeggio, 10 capsules Dulsão do Brasil, 10 capsules Linizio Lungo en 10 capsules Caramelito). De set wordt verkocht in de Nespresso Boutiques vanaf begin september en kost 169€.