Vegan Barbecue: Groentebrochettes met Mexicaanse quinoa

Geüpdatet op 10 oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Vegan Barbecue: Groentebrochettes met Mexicaanse quinoa

Klaar om het begin van de zomer en het barbecueseizoen te vieren? Probeer zeker eens deze Groentebrochettes met Mexicaanse quinoa!

Ze zijn rijk aan proteïne, heel eenvoudig om te maken en zoveel spannender dan klassieke satés met rijst. Serveer ze als zomers hapje met verschillende dipsausjes, neem ze mee naar een barbecue of geniet ervan als lichte lunch. Healthy party food met een Mexicaanse twist!

Voor het recept van deze Groentebrochettes met Mexicaanse quinoa, klik HIER.

Groentebrochettes met Mexicaanse Quinoa

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Healthy Ontbijtreceptje - de Platte Buik Bowl

LEES OOK: 3 x Vegan Mini Pizza's met Cashewkaas