Zo red je je meubilair van scherpe kattennagels!

Geüpdatet op 26 oktober 2020 door Jolien
Zo red je je meubilair van scherpe kattennagels!

Crazy cat lover tot de duizendste, maar verlies je ook je geduld wanneer je geliefde viervoeter ongegeneerd z'n nagels scherpt aan je nieuwe zetel? Lees dan snel verder!

Hoe graag je je schattige pluisbol ook ziet, van je meubelstukken moet hij afblijven! Want die kleine, scherpe nageltjes richten een onherstelbare ravage aan waar je écht niet mee kan lachen. Wel, vanaf nu kan je zorgeloos nieuwe interieuritems aanschaffen.

Soft Claws creëerde een pijnloze methode om de klauwen van je kat bot te maken. Nee, niet door ze te knippen! Wel door er rubberen nagelkapjes omheen te schuiven. Maar dat is niet alles! De Soft Claws verlengen niet alleen de levensduur van je meubels, ook zijn ze ideaal om jezelf te beschermen tegen het onbedoelde krabben van je pluizige schattebout. Wees gerust, de omhulsels veroorzaken geen ongemak. Meer zelfs, het kan je kat helpen wanneer hij last heeft van eczeem of aan het herstellen is van een operatie! Btw, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor ze er super fancy uitzien. Wil jij je kat ook een manicure geven? Bestel dan jouw Soft Claws hier!

LEES OOK: Is dit het meest creepy kattenspeeltje ooit?