Culinair orgasme bij “Le Malte in Sint-Gillis

Geüpdatet op 20 april 2022 door ELLE Partner
Culinair orgasme bij “Le Malte in Sint-Gillis

Voor een culinair hoogstandje in een romantische setting, moet je bij Le Malte zijn. Het restaurant, gelegen in Sint-Gillis, ademt gezelligheid en is met de komst van de nieuwe chefkok een niet-te-missen adresje!

Als we zeggen dat dit restaurant voor elk wat wils biedt, mag je dat gerust letterlijk nemen. Restaurant Le Malte serveert mediterrane gerechten, afgewerkt met smaken van verschillende wereldkeukens.

De authentieke lusters in combinatie met het prachtige houtwerk maken de stijl van Le Malte klassiek op een bijzonder manier. The place to be voor een tête-à-tête met je geliefde of een zakenlunch.

1/

SOUL FOOD

Hani Kanaftchian 2

Start een zwoele zomeravond met een verfrissende cocktail op het terras van het restaurant. Ontspan er volledig in een echte oase van rust in het hart van onze drukke hoofdstad, op een boogscheut van de Louizalaan.

Laat je verrassen door een explosie van smaken die op een unieke wijze gecombineerd worden. Onze favoriet? De geroosterde auberginekaviaar, vergezeld van hummus en seizoensgroenten.

2/

EN DAN HET DESSERT ...

Hani Kanaftchian 5

Sluit af met een moelleux, ­­­­­trio van sorbets of heerlijks crème brûlée.

Ons verdict? Le Malte in Sint-Gillis is zeker een bezoek waard! Je smaakpapillen worden er gebombardeerd met unieke smaakcombinaties, die smaken naar meer. Bovendien kan je er tijdens de week terecht om te lunchen en is de keuken 7 op 7 geopend.

Zin gekregen in een bezoek aan dit culinair pareltje?

Adres: Rue Berckmans 30, 1060 Sint-Gillis

Openingsuren: 

Maandag:    18u – 23u
Dinsdag tot donderdag:   12u – 14u30 | 18u – 23u
Vrijdag:       12u – 14u30 | 18u – Middernacht
Zaterdag:    18u – Middernacht
Zondag:       18u – 23u

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Le Malte.