Saint Eve opent een pop-up interieurshop in Antwerpen

Geüpdatet op 4 oktober 2017 door ELLE België
Saint Eve opent een pop-up interieurshop in Antwerpen

Van 22 april tot 2 juli opent de Belgische webshop Saint Eve een pop-up interieurwinkel in Antwerpen. Ideaal voor iedereen die houdt van de bohemian stijl.

Saint Eve, dat zijn Evelyn en Steve. Ze zijn beiden verliefd op reizen, bohémien interieurs en ambachtelijke accessoires. Uit die liefde onstond de webshop Saint Eve, waar ze alles met een boho vibe verkopen. Deze zomer kan je hun deco-en interieurspulletjes ook offline kopen, want ze openen een pop-up store in Antwerpen. Het pand werd niet ingericht als een typische winkel met rekken, maar wel als een echte leefruimte.

Saint Eve pop-up
(c) Evenbeeld. Interior styling by Jana Rymen.

De collectie

Van Marokkaanse tapijten over Chinees hout tot met de hand gemaakte tafels van een atelier uit de buurt: in de winkel vind je spulletjes van over de hele wereld. Alle items zijn afkomstig van kleine, eerlijke producenten en worden enkel op beperkte schaal geproduceerd.

Ben je op zoek naar iets specifieks? Ook dan kunnen ze je er zeker verder helpen. “Ofwel met stukken die we gezien hebben bij één van onze leveranciers ofwel door naar specifieke zaken op zoek te gaan tijdens onze reizen.”

De pop-up belooft een totaalbeleving te worden, want er zullen ook heel wat workshops georganiseerd worden zoals macramé en kleuradvies.

Praktisch

Adres: Kronenburgstraat 90, 2000 Antwerpen.

Als je dan toch in Antwerpen bent, kan je eens langsgaan bij deze veggie-adresjes.

(Stagiaire Kirsten Van Elsen)