Roch Hôtel & Spa: hét adres voor echte Parisiennes

Geüpdatet op 4 oktober 2017 door ELLE Partner
Roch Hôtel & Spa: hét adres voor echte Parisiennes

Roch Hôtel & Spa is naast een dé perfecte place to stay, ook een hip en trendy adresje in Parijs voor locals. 

Het hotel is gelegen in het hartje van de lichtstad, tussen de Opéra en de Place Vendôme. Sarah Lavoine, de Parisienne der Parisiennes met een groot creatief talent richtte het hotel volledig in. De interieurontwerpster met een uitgesproken hedendaagse smaak, wilde het hotel zowel chique als eigenzinnig maken. En daar is ze in geslaagd. Het resultaat: een luxehotel waar men zich thuisvoelt.

Het ELLE team testte het hotel voor je uit en brengt hier verslag uit!

1/

unspecified-14

Meer dan een hotel ...

Eén voet over de drempel en we voelen ons onmiddellijk thuis. De mix van felle kleuren, moderne meubels en originele accessoires, maken van deze plek een gezellige cocon. We nemen een adempauze en ploffen ons neer in een van de grote leren zetels, vlak bij de open haard. Ontspanning verzekerd!

In alle eenvoud

Verliefdheid alom wanneer we onze kamers ontdekken. In alle eenvoud en elegantie zijn de 37 kamers van het hotel zo ontworpen dat je je er meteen op je gemak voelt. Een fijne mix tussen pure materialen en designmeubels die ons doen dromen. Nu begrijpen we waarom zoveel fotografen hier hun shoots willen houden!  En onze kamer heeft - als kers op de taart - een eigen hammam.. WAAUW!

2/

unspecified-13

Een moment voor jezelf

Waarom zou je na een dagje shoppen in de mooiste winkels van Parijs, niet even de tijd nemen om helemaal te ontspannen aan het zwembad en te genieten van één van de talrijke behandelingen? Wij kozen voor een korte break op het terras met ons favoriete magazine en 'un petit café'.  Net als de echte Parisiennes!

Aan tafel!

Om deze top dag in schoonheid af te sluiten, dineren we in het very instagrammable restaurant van het hotel. We kiezen voor het menu van de chef. Heerlijk!

Neem hier een kijkje om je volgend verblijf te plannen!