Beli: de Brusselse hotspot met het beste van de Libanese keuken

Geüpdatet op 4 oktober 2017 door ELLE België
Beli: de Brusselse hotspot met het beste van de Libanese keuken

Je gaat uit eten, krijgt de kaart voorgeschoteld, en plots die keuzestress! Help, waar heb ik zin in? Als dit je bekend in de oren klinkt, is deze hotspot iets voor jou!

Bij Beli interpreteren ze 'kiezen' op een andere manier.  In dit Libanese restaurant staat delen centraal volgens het concept van mezze. Zo kan je eens proeven van al het lekkers dat de kaart te bieden heeft. Gelukkig, want tussen Libanese rundvleestartaar en auberginekaviaar kunnen wij ook niet kiezen!

Beli is een plezier voor de maag én het oog! Want naast de verfijnde keuken, is er duidelijk nagedacht over de setting. De hippe en gezellige sfeer maken van Beli één van de meest Instagrammable plekjes in Brussel! Daar komt nog eens bij dat het gelegen is aan de hippe Zavel. Genoeg keuze om een heerlijk diner af te sluiten met een verfrissende cocktail en daarna een stapje in de wereld te zetten in één van de vele fancy clubs.

1/
Brunch baby

Begin je al te watertanden maar ben je momenteel al volop aan je summer body aan het werken? Geen nood! Caroline, Sandy en Martine, de uitbaatsters van het restaurant, serveren vooral lichte en gezonde maaltijden. Bovendien werd er ook aan de vegetariërs onder ons gedacht. Voor ieder wat wils dus!

Van donderdag tot zaterdag is het dubbel feest. Dan kan je bij Beli terecht voor lunch én diner. Of je nu een romantische avond plant, of een nachtje stappen met vriendinnen: Beli is de eerste stap naar een geslaagde avond. Voor alle brunchers onder ons: goed nieuws! Op zondag kan je genieten van een verrukkelijke Libanese brunch aan slechts €22. Hét ideale moment om te gaan proeven van hun heerlijk knapperige falafels (volgens sommigen wel de beste die er in Brussel te vinden zijn)!

493_200
Wacht niet langer

Kortom: Beli is de place to be voor al wie van lekker eten in een hippe setting houdt! Bovendien is het de ideale tussenstop tijdens een bezoek aan onze prachtige hoofdstad. Je loopt toch niet nog eens voorbij zonder te proeven van al dat lekkers dat binnen op je wacht?

Adres: Joseph Stevensstraat 11, 1000 Brussel

Openingsuren

Maandag - gesloten
Dinsdag tot zondag: lunch - 11:00 tot 15:00
Donderdag tot zaterdag: diner - 19:00 tot 22:30