Smullen in het groen in Brasserie 135

Geüpdatet op 10 maart 2017 door ELLE België
Smullen in het groen in Brasserie 135

Hotel Dolce La Hulpe heeft alles in huis om jou helemaal tot rust te laten komen: kamers met uitzicht op het Zoniënwoud, een fantastische spa en een gezellig restaurant met een verfijnde keuken: Brasserie 135. 

Chef Didier Baugnet houdt voor zijn menukaart vast aan de verfijnde brasseriekeuken en laat zich hiervoor inspireren door al het lekkers dat België te bieden heeft. Dat resulteert in een mooi aanbod van creatieve streekgerechten die hij op een creatieve manier benadert en waarvoor hij enkel kwalitatieve seizoens- en lokale producten gebruikt. De menukaart wisselt per seizoen, en terwijl je 's avonds à la carte kan bestellen, is er voor de lunch ook elke middag een dagsuggestie beschikbaar.

In de keuze van zijn gerechten heeft Baugnet aandacht voor de uiteenlopende bezoekers van het mooie hotel en de gezellige, moderne brasserie. Zo zijn er voldoende vegetarische opties, en is er een fijn evenwicht tussen gezonde gerechten zoals een salade en guilty pleasures, zoals een kraakverse garnaalkroket.

Praktische info

Brasserie 135, Chaussée de Bruxelles 135, La Hulpe. +32 2 290 98 00.

De keuken werd bekroond met drie Michelin-vorken.

Het restaurant kreeg van Gault&Millau een score van 14/20.

Er is parking, een terras en toegang voor personen met beperkte mobiliteit.