Ongedwongen tafelen in Clash

Gepubliceerd op 8 maart 2017 door ELLE België
Ongedwongen tafelen in Clash

Hoewel de naam iets anders doet vermoeden, klopt alles aan dit heerlijke eetadresje vlakbij de Brusselse ring: van het stijlvolle interieur tot de heerlijke Franse brasseriekeuken, bij Clash ga je tevreden en ontspannen weer naar buiten.

Frédérique Drappier tovert hier uitstekende gerechten op tafel, die thuishoren in de Franse brasseriekeuken maar hier en daar een internationale toets meekrijgen. Er wordt enkel met de beste seizoensproducten gewerkt, en de kaart bevat voor iedereen wat lekkers. Zo kiezen vleesliefhebbers voor een Amerikaanse Black Angus, dry-aged Galloway of stoofvlees van Wagyu rund. Hou je meer van de klassiekers, wat dacht je dan van paling in't groen of zeetong meunière? Of misschien proef jij liever van een specialiteit uit de Josper-grilloven.

Wat je ook bestelt, je kan ervan genieten in het gezellige, stijlvolle en ongedwongen interieur dat bestaat uit een mix van vintage, design en humor. Een extra troef is het tuinterras, dat dankzij een tent ook in de winter gebruikt wordt. Al is de handige ligging ook een groot pluspunt: Clash ligt op enkele kilometers afstand van afrit Wemmel. De ideale plek om na een lange werkdag heerlijk te genieten.

Praktische info

Clash, Nieuwelaan 127, Brussegem. +32 2 569 05 90.

De keuken werd bekroond met twee michelin-vorken.

Kleine huisdieren zijn toegelaten, er is parking, een terras en toegang voor personen met beperkte mobiliteit.