TOP 5 restaurants om te testen tijdens de UberEATS Magic Days

Geüpdatet op 26 februari 2018 door ELLE België
TOP 5 restaurants om te testen tijdens de UberEATS Magic Days

Wat als je nu eens op restaurant ging… in je eigen living? Laat je favoriete menu thuis afleveren dankzij de super snelle service van UberEATS. Tijdens de Magic Days (van 15/02/2017 tot 26/02/2017) hoef je zelfs het excuus van de ‘lege ijskast’ niet meer te gebruiken, want je geniet van een korting van 30%* met de promotiecode EATSMAGIC30. Bedankt wie?

Op het menu

Geen zin om nog buiten te komen na een drukke dag op het werk of om in de gietende regen naar een parkeerplaats te moeten zoeken? Doe daar nog een baby bij die vroeg in bed moet of een lief die geen enkele voetbalmatch kan missen. Of wil je gewoon een avondje cocoonen in een onsexy onesie? Alle redenen zijn goed om bij je thuis op restaurant te gaan!

Bekijk hier onze TOP 5 van restaurants die samenwerken met de bezorgdienst van UberEATS en je zo een avondje op restaurant laten beleven vanuit je luie zetel.

*30% op alle bestellingen via de mobiele app, aanbieding geldig van 15/02/2017 tot 26/02/2017, op alle bestellingen tot 100 €, met een maximum van 30 bestellingen per gebruiker

1/

Le Clan des Belges

uber002

Ben je dol op Belgische klassiekers? Voortaan hoef je niet langer uren achter het fornuis te staan voor een portie Vlaamse stoverij, huisgemaakte garnaalkroketten, Luikse gehaktballetjes of één van de andere beroemde specialiteiten van Clan des Belges...

2/

Coco Donuts

uber003

Goed nieuws voor de fijnproevers: de overheerlijke, verse bio donuts van Coco Donuts vinden nu ook hun weg naar je thuis! Het enige wat je zelf nog moet doen, is kiezen tussen de smaken Oréo, Rose of Choco Coco. Of doe lekker decadent en stel je gepersonaliseerde beignet samen.

3/

Les Fils à Maman

uber004

Herontdek de smaak uit je kindertijd met het beste vleesbrood en de lekkerste balletjes in tomatensaus zoals moeder ze vroeger maakte. Of wat dacht je van een cordon bleu met huisgemaakte frietjes, de échte gepaneerde visfilet en als dessert een stukje chocoladetaart. Het ultieme feelgood adres voor levensgenieters van 7 tot 77 jaar.

4/

Samouraï Ramen

uber005

Wie van sushi houdt, zal onmiddellijk overstag gaan voor de nieuwste foodtrend : ramen ofwel geparfumeerde Japanse noedels in bouillon, gegarneerd met stukjes vis of vlees. Nu al uitgeroepen tot de place-to-eat van het moment!

5/

Be Bo Bun

uber001

Voor zij die het liefst alles met stokjes eten, is de Aziatische keuken van Be Bo Bun way to go! De Bo Buns worden stuk voor stuk met de grootste zorg bereid door een kranige grootmoeder die je onmiddellijk zin geeft om het volledige culinaire spectrum van Vietnam te ontdekken. Gezond, smaakvol, boordevol groenten en kuiden. Een insider adresje om U tegen te zeggen!

Komt het water je nu al in de mond? Dat komt goed uit: je bestelling wordt bij je thuis geleverd nog voor je de tafel hebt kunnen dekken. En dat is nog maar een voorproefje, want UberEATS beschikt over een uitgebreide lijst van topadressen om je op je wenken te bedienen! EATSmakelijk!