sos bij valentijnstress: 3 originele last-minute tips

Geüpdatet op 26 februari 2018 door ELLE België
sos bij valentijnstress: 3 originele last-minute tips

Het is vijf voor twaalf om je lief te verrassen voor valentijn, maar help: geen Inspiratie! Speciaal voor 14 februari komt het online bezorgplatform UberEATS met de oplossing. Van een gezellig champagnediner bij kaarslicht tot een prachtig boeket bloemen. Just in time geleverd in de regio Brussel.

Een romantisch etentje op restaurant? Been there, done that! Bovendien zitten de meeste restaurants al weken op voorhand vol en echt intiem is het niet tussen zoveel volk. Een bos verlepte bloemen uit het tankstation is helemaal not done en een doos pralines zo cliché. Andere optie, please! Wat als je dit jaar samen met je geliefde van valentijn kan genieten zonder maar ook één vinger uit te steken? Dankzij de UberEATS app die speciaal voor de gelegenheid een eenmalige Valentine's service aanbiedt, beleef je de hoogdag van de Liefde van je dromen.
Wat te denken van een stijlvolle privé chauffeur in een zwarte luxewagen? Uber Black regelt voor jou een professionele chauffeur die je op stijlvolle wijze overal naartoe brengt.

Of tover je huis om in een Aziatisch restaurant? Bestel een menu bij Blue Elephant, Le Deuxième Elément of Thai Saté en laat het afleveren bij je thuis zodat je de deur niet meer uit moet. Voor het dessert raden we de lekkere zoetigheden aan van bij Lilicup of Foodizz. Of verwen je liefste met een lekker flesje wijn, een boeket verse rozen, een doosje Cuberdons of zelfs een BONGO-bon voor een ontspannende massage of een weekendje weg. Gedaan met stressen, UberEATS is de ultieme 'personal coach’ bij een instant valentijnscrisis.Om je Valentijnsavond te redden, klik hier.

Ontvang een korting van  € 5 op je eerste drie bestellingen met de promocode EATSVAL *

* Deze promotie is geldig tot 31/03/2017 voor nieuwe gebruikers, enkel via de mobiele app en niet-cumuleerbaar met andere kortingen.

Eats_Logo_Clan_Revised_NewFork