Zo komt Britney Spears aan haar strakke lijf

Geüpdatet op 3 mei 2019 door Laure Vandendaele
Zo komt Britney Spears aan haar strakke lijfSAN JOSE, CA - DECEMBER 03: Britney Spears performs at the NOW 99.7 Triple Ho Show 7.0 at SAP Center on December 3, 2016 in San Jose, California. (Photo by Steve Jennings/WireImage)

Britney Spears is het hele jaar door bikini-ready, of het nu winter, zomer of ergens tussenin is. Hoe de 35-jarige zangeres aan haar strakke lijf komt? Iets met een dagelijkse afmattende show en een waarheid als een koe: you better work b*tch!

Fitte lichamen als die van Britney Spears komen helaas niet uit de lucht gevallen. Goede genen zijn een meevallertje maar het is vooral hard werk en doorzettingsvermogen die Britney in de beste shape van haar leven brachten. En Britney zou Britney niet zijn mocht ze haar eigenzinnige workouts niet delen via haar al even eigenzinnige Instagramaccount. Let's work Bitch, Britney style!

Blijf lenig

Stretching in the morning keeps me motivated 💜💜💜💜

Een foto die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op

Britney begint de dag met een uitgebreide stretchsessie om haar spieren soepel te houden. Geen overbodige luxe voor iemand die bijna dagelijks het beste van zichzelf op het podium geeft. Voldoende stretchen zorgt trouwens voor mooie, lange spieren en geeft Britney de energie om de hele dag te blijven knallen.

Good morning! May you all have a blessed day 😊

Een foto die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op

1/

Pomp it!

Wow Larry! Very impressed.

Een video die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op

Britney is niet bang om haar spierballen te laten rollen. Naast wekelijkse yoga- en cardiosessies, is Britney regelmatig in de weer met gewichten en kan zo pompen - tot wel 30 keer - als de beste. Is pompen net een tikkeltje te zwaar? Misschien is een plank contest dan eerder iets voor jou.

2/

BBB + B

After tonight... All I really want is a cheeseburger 🍔 #BBMAs

Een foto die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op

Geen 3 B's voor Britney, de zangeres voegt er gewoon nog eentje aan toe. BBB staat in de wereld van Britney trouwens niet voor het trainen van borsten, billen en buik, de trainingsmethode BBBB omvat niet minder dan 'basketball jump shots' (dribbelen, springen en scoren) , 'back walking' (achteruit wandelen), 'balancing on one leg while doing medecine ball slams' (evenwichtsoefeningen) en 'bicycling' (fietsen). 'Met deze combinatie van functionele trainingsoefeningen blijven Britneys gewrichten soepel', zegt trainer Tony Martinez. 'Ze zijn simpel maar effectief en passen binnen mijn overtuiging dat je slim moet sporten om de beste resultaten te halen.'

3/

ABSolutely Fabulous

Another great day!

Een video die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op

Sinds Britney Spears haar strak getrainde buikspieren tijdens de VMA uitreiking van 2000 voor het eerst aan de wereld showde, hebben we buiknijd. Britney is #abgoals, zelfs na twee kinderen en een aangeboren liefde voor zoete Starbucksdrankjes. Gelukkig bezit Britney ook een aangeboren liefde voor sit-ups waarvan ze er op een heel goede dag 1000 uitvoert, op een normale dag houdt ze het bij 500. Trainer Martinez maakt de oefeningen extra pittig door gewichten toe te voegen die de druk op de buikspieren tijdens het uitvoeren van bepaalde oefeningen vergroten.

4/

Beloon jezelf

Goooood morning! 😋

Een foto die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op

Een rasechte Southern girl als Britney is niet gemaakt om zich aan strenge diëten te houden. Britney is dol op haar Frappuccino, niet vies van fastfood en geniet graag van een zoet ontbijt. Met mate, maar het kan.