Kerstdesserts: vier recepten om indruk te maken aan de feesttafel

Gepubliceerd op 2 december 2019 door Emilie Mascia en Lore Ginneberge Foto’s: Maxime Degée
Kerstdesserts: vier recepten om indruk te maken aan de feesttafel

Til je feest naar een hoger niveau met deze vier verrukkelijke kerstdesserts. Chocoladetruffels, pompoentaart, zandkoekjes... Of wat dacht je van een giga buffet?

Kerst is nooit compleet zonder nagerecht. We zouden zelfs durven stellen dat dit het belangrijkste onderdeel is van een goed feestmaal. Omdat niet iedereen geboren wordt als keukenprins(es) creëerden we vier uiteenlopende recepten met een verschillende moeilijkheidsgraad, maar met één ding gemeenschappelijk: ze zijn stuk voor stuk verrukkelijk. Blaas je gasten van hun sokken met één (of meerdere) van deze kerstdesserts:

 

Recept: feestelijke pumpkin pie met cream cheese frosting Recept: feestelijke pumpkin pie met cream cheese frosting In Amerika is geen kersttafel compleet zonder een traditionele pumpkin pie. Onze versie, deze indrukwekkende pompoencake, brengt je in diezelfde feeststemming! Lees meer
Recept: zandkoekjes met hazelnoot, citroen en melkchocolade Recept: zandkoekjes met hazelnoot, citroen en melkchocolade Deze makkelijke koekjes zijn een klassieke traktatie op feestdagen. Maak ze met je kids voor extra keukenplezier! Lees meer
Recept: chocoladetruffels met Grand Marnier Recept: chocoladetruffels met Grand Marnier Een dessertje om voluit van te genieten, met rijke smaken van chocolade en Grand Marnier. Lees meer
Recept: Briocherolletjes met kersen Recept: Briocherolletjes met kersen Een heerlijk zoete zonde om je gasten mee te verwennen Lees meer