Overnight Oats met Amandel en Vijg

Geüpdatet op 3 mei 2019 door Raw Food Chef Julie
Overnight Oats met Amandel en Vijg

Deze Overnight Oats met Amandel en Vijg zijn het perfecte ontbijt als je ’s morgens zin hebt in iets zoets. De vezels in de havervlokken en het chiazaad zullen je energie geven en je bloedsuikerspiegel stabiel houden waardoor je ook minder snel honger zal krijgen.

Nog nooit gehoord van overnight oats? Het is een heel eenvoudige en snelle manier om havermout klaar te maken: in plaats van je havervlokken ’s morgens tot pap te koken, meng je ze de avond voordien met je favoriete melk & andere toevoegingen, en zet je ze gewoon een nachtje in de koelkast. ’s Morgens kan je de overnight oats afwerken met wat fruit, notenpasta en eventueel iets krokants zoals gemengde pitten of granola. Echt een super voedzaam en snel ontbijt!

Voor het recept van deze Overnight Oats met Amandel en Vijg, klik HIER.

overnight-oats-met-amandel-en-vijg-2

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Quinoasalade met Geroosterde Aubergine en Tomaat

LEES OOK: Snelle Pindakaaskoekjes