Quinoasalade met Geroosterde Aubergine en Tomaat

Geüpdatet op 3 mei 2019 door Raw Food Chef Julie
Quinoasalade met Geroosterde Aubergine en Tomaat

Je weet wat ze zeggen over liefde die door de maag gaat… Geen oprechtere liefde dan liefde voor lekker eten! Deze Quinoasalade met Geroosterde Aubergine en Tomaat is een van mijn favoriete snelle salades.

Het is vullend genoeg om van te genieten als lichte lunch, maar meestal serveer ik het als bijgerecht met homemade vegan pizza. Healthy comfort food op zijn best!

Voor het recept van deze Quinoasalade met Geroosterde Aubergine en Tomaat, klik HIER.

Quinoasalade met Geroosterde Aubergine en Tomaat

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Snelle Pindakaaskoekjes

LEES OOK: Mojito Green Juice voor een Stralende Huid