1100m2 concept store om te ontdekken!

Geüpdatet op 3 november 2016 door ELLE België
1100m2 concept store om te ontdekken!

Trek vooral veel tijd uit voor YOUR premium store in de bruisende Antwerpse Kloosterstraat, want op het wervelende aanbod van deze hippe conceptstore raak je niet uitgekeken! YOUR brengt op 1100 m² een zorgvuldig uitgekozen mix van toplabels en kleine merken in alle prijsklassen: van trendy kleding, schoenen en accessoires tot beautyproducten, gadgets, boeken en vondsten voor je interieur.

your-premium

De collectie verandert voortdurend, maar de persoonlijke service krijg je er altijd bij. Onlangs opende YOUR samen met gevestigde merken nog twee winkels in dezelfde straat.

premium-2

Zo vind je bij KOMONO by YOUR de volledige collectie van het Belgische label Komono: betaalbare horloges en zonnebrillen met een up-to-date-design van hoogwaardige kwaliteit. Iets verder ligt BUDDHA TO BUDDHA by YOUR: de allereerste winkel van het Amsterdamse merk Buddha to Buddha, bekend van de prachtige zilveren juwelen. Handgemaakt in Bali en dus altijd een beetje uniek. Ontdek de complete collectie inclusief lederen sieraden en fraaie horloges.

Kloosterstraat 90, 2000 Antwerpen / T +32 (0)3 337 71 10

www.your-antwerp.com
hello@your-antwerp.com