De beste shopadressen in Lasne en Waterloo

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
De beste shopadressen in Lasne en Waterloo
Binnenkort een dagje shoppen gepland in Waals-Brabant? Ontdek hier de adressen van het ELLE team.

100 % SISTERS

Modeliefhebbers verdringen zich letterlijk in de hipste conceptstore van Waals-Brabant die doet denken aan de Parijse boetieks. Het aanbod van de zusjes Drescig is zo trendy, zo overrompelend, zo chic en zo uniek dat je zin hebt om gewoonweg àl die mooie dingen in je kleerkast te stoppen! De sfeer bij 100 % SISTERS sluimert tussen rock en elegantie.

100-sisters-1

De moderne vrouw kleedt er zich dan ook met Zadig & Voltaire, IRO, Then Paris, Not Shy Cashmere, Filles à papa, American Vintage, Natacha & Vanessa, Parajumpers, Closed, Anine Bing (exclusief voor de regio)…, kiest schoenen van Chiara Ferragni, Sartore, Philippe Model, Mou…, draagt Clio Goldbrenner handtassen, juwelen van I.Ma.Gi.N. Jewels, Céline d’Aoust, Mya Bay, Dear Charlotte… en snuistert door de vele mode- en decoratieaccessoires van bekende designers, zoals de kaarsen Costes en Baobab, de parfums Clean, de Scandinavische verlichting…

Loop zeker ook even binnen bij de buren, want ook de boetiek Ba&sh is een ideale kleedkamer voor de actieve en trendy vrouw.

Route de Genval 32, 1380 Lasne / T +32 (0)2 652 06 12

www.100pour100sisters.com
info.sisters@skynet.be

1/

DANEELS

De drie DANEELS-winkels, die in 2014 onder impuls van Philippe Daneels geopend werden en ideaal gelegen zijn in Waterloo en Lasne, behoren tot de ‘musts’ voor de veeleisende, modebewuste man en vrouw. Kledij die eruit springt of opvalt door zijn uniek en trendy karakter: het hele jaar is er een schitterende keuze van merken die aansluiten bij de seizoenen.

DANEELS-une

Laat u in een modern kader verleiden door een pak, een hemd, een jurk, een pull, met labels die borg staan voor kwaliteit. En waar uw portefeuille gespaard wordt, want hier wordt altijd de juiste prijs toegepast. Voor de man is er de elegante sportswear van Ralph Lauren, Artu Napoli, Hackett, de avontuurlijke Mason’s en Parajumpers, de legendarische Jacob Cohën, comfort met Hogan en Philippe Model.

De vrouw wordt dan weer verrukt door de nieuwe lijn van Ralph Lauren, Anne Fontaine, Via Masini en heel wat anderen.

Daneels Men  Chaussée de Bruxelles 238, 1410 Waterloo / T +32 (0)2 353 10 15
Daneels Women  Nouvelle Galerie 3-4, 1410 Waterloo / T+32 (0)2 351 28 75
Daneels Men & Women  Rue de l’Eglise 2 C, 1380 Lasne / T +32 (0)2 633 23 27

www.daneels-boutiques.be

2/

MAYFAIR YELLOW KORNER

Twee verschillende, maar o zo aantrekkelijke winkels onder één dak! Enerzijds is er het Franse huis Yellow Korner van 50m2 met kunstfoto’s in beperkte oplagen tegen toegankelijke prijzen. Anderzijds zijn er de 350 m2 gewijd aan betaalbare mode voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Papa, mama, zoon en dochter vinden hier een uitgebreid aanbod met een select aantal trendy producten tegen boterzachte prijzen.

MAYFAIR-UNE

Er is keuze uit heel wat bekende merken. Voor haar: Maison Scotch, Suncoo, Yerse, Marie Sixtine, Mavi, Les P’tites Bombes, Essentiel... Voor hem: Scotch & Soda, Dstrezzed, Hero Seven, Abbie & Rose, Ben Sherman, TNT, Sixtine’s... Indien u deze winkel nog niet kende, dan is het meer dan ooit tijd om daar iets aan te doen. Geloof ons: u hebt het er helemaal naar uw zin!

Chaussée de Bruxelles 200 C, 1410 Waterloo / T +32 (0)2 351 06 08

www.mayfairwaterloo.be
www.yellowkorner.com
galerie.waterloo@yellowkorner.com

3/

POMPONETTE

Dit is het verhaal van een nieuw en origineel adres dat maar één verzuchting heeft: vrouwen mooi maken. Véronique, die uit het zuiden van Frankrijk afkomstig is, verdiende al 15 jaar haar strepen in de modewereld vooraleer ze zich in 2012 bij ons kwam vestigen en zich openstelde voor de ‘Belgisch mentaliteit’. In 2015 opende deze dynamische onderneemster haar eigen boetiek in Lasne waar zij met heel wat bekende merken werkt.

pomponette-UNE

Haar advies is ‘to the point’ en verder heeft zij de gave om met één blik te definiëren wat het beste past bij een klant. Waarna deze laatste als het ware verjongd naar buiten stapt omdat ze zich goed voelt in een combinatie van modieuze merken zoals Samsoe & Samsoe, Just Female, My Sunday Morning, Leon & Harper, Momoni, 7 For All Mankind, Mes Demoiselles, K.Jacques, Chloé Stora, Margaux Lonnberg en Acquaverde et La Botte Gardianne.Exclusief en vernieuwend voor de regio zijn ook de chemisiers Maud Heline, de juwelen Nude Diamond en de decoratieve inbreng van het atelier ML.

Route d’Ohain 28, 1380 Lasne / T +32 (0)2 652 48 67

pomponette.lasne@gmail.com

4/

PRAIRIES

Prairies is meer dan een ultra-elegant uitzicht op de velden rond Lasne, want deze modeboetiek is in heel Waals-Brabant gerenommeerd voor zijn kwaliteitsaanbod van prêt-à-porter voor dames. In de aangename en edele ruimte etaleert Murielle Lippens al meer dan tien jaar de prestigemerken. Zij kan terugblikken op heel wat ervaring in de toonaangevende internationale modewinkels van de Waterloolaan en heeft de mode écht in de vingers.

prairies-1

Terwijl uw geliefde in het cosy salonnetje van een lekker koffietje geniet, begeleidt ‘Mumu’ - voor de intimi - u met haar kennersblik bij de keuze van een jurk, een mantel, sandalen, pumps, een sjaal, een handtas, een juweel of parfum. De keuze is groot en u vindt er gegarandeerd iets naar uw smaak. Laat u ook verrassen door een of ander gepersonaliseerd hebbedingetje in dit referentiehuis dat zijn aanbod continu met nieuwe labels blijft aanvullen.

Route de Genval 32, 1380 Lasne / T +32 (0)2 652 51 53

prairies@skynet.be