Zomerse Quinoasalade met Geroosterde Paprika

Geüpdatet op 17 Oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Zomerse Quinoasalade met Geroosterde Paprika

Deze Zomerse Quinoasalade met Geroosterde Paprika is verslavend lekker!

Als je de reepjes paprika kort roostert in de oven worden ze ongelofelijk zoet en zacht van smaak. Samen met de frisse artisjok, de zoute olijven en de romige tahinsaus maken ze van deze eenvoudige salade een echt feestmaal. Een smaakexplosie bij elke hap!

Voor het recept van deze Zomerse Quinoasalade met Geroosterde Paprika, klik HIER.

Zomerse Quinoasalade met Geroosterde Paprika

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Romige Artisjokdip

LEES OOK: Bananenijs met Amandel