Recept: Romige Artisjokdip

Geüpdatet op 17 Oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Recept: Romige Artisjokdip

Eenvoudig zomers aperitiefhapje: heerlijk romige artisjokdip!

Heb je al eens gemarineerde artisjok gebruikt in salades of dips? Ik ben er gek op! Ze geven zelfs de eenvoudigste saus of dip een fantastische smaak. Serveer deze romige artisjokdip zeker eens als hapje met crackers of rauwe groenten. Je kan de dip ook toevoegen aan salades, wraps of je favoriete glutenvrije noedels voor een snelle maaltijd on the go!

Voor het recept van deze Romige Artisjokdip, klik HIER.

Romige Artisjokdip

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Bananenijs met Amandel

LEES OOK: Thaise Komkommersalade met Geroosterde Kokosnoot