Thaise Komkommersalade met Geroosterde Kokosnoot

Geüpdatet op 15 februari 2019 door Raw Food Chef Julie
Thaise Komkommersalade met Geroosterde Kokosnoot

Nu het barbecueseizoen volop aan de gang is, ben ik altijd op zoek naar simpele salades die weinig werk vergen. Deze Thaise Komkommersalade met Geroosterde Kokosnoot is in een-twee-drie klaar, enorm verfrissend en heel rijk van smaak.

Het combineert de vier basissmaken uit de Thaise keuken: pikante chilipeper, zoetzure limoen, zoute sojasaus en zoete kokosbloesemsuiker. Serveer het als een eenvoudig bijgerecht of maak er een volwaardige maaltijd van door rijstnoedels of quinoa toe te voegen. Perfect voor een gezellig tuinfeestje of een lichte lunch!

Voor het recept van deze Thaise Komkommersalade met Geroosterde Kokosnoot, klik HIER.

Thaise Komkommersalade

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Groene Smoothie Bowl voor een Platte Buik

LEES OOK: Zomerse Quinoasalade met Pesto