Wat zit er in de make-uptas van… Alicia Keys?

Geüpdatet op 30 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Wat zit er in de make-uptas van… Alicia Keys?

De zangeres ging 3 jaar geleden volledig make-upvrij, maar wat gebruikt Alicia Keys om haar huid glanzend en gezond te houden?

Gebruikt Alicia Keys helemaal geen make-up meer?

R&B-legende Alicia Keys haalde alle voorpagina's toen ze in 2016 aankondigde make-up te verbannen uit haar sterrenbestaan. Sindsdien verschijnt de Amerikaanse zangeres standaard met een natuurlijk, glowy gezicht op de rode loper. Wat is haar geheim?

http://instagram.com/p/B3vL4DNghkp/

Wel, een deel heeft ze te danken aan bakken geld, tijd en moeite. Zo rekenen verschillende magazines uit dat Alicia's skincare routine zo'n 400 dollar kost. Daarnaast onthult haar make-upartiest (want die heeft ze trouwens nog steeds) dat een flawless face gelijkstaat aan hard werk. Er kruipt zo mogelijk méér moeite in een volledig natuurlijk gelaat dan een opgemaakt gezicht, wie had dat gedacht?

Make-upartiest Dotti, zelf grote voorstander van de 'no make-up'-look, verklapt trouwens ook dat er af en toe nog een béétje cosmetica op Alicia's gezicht verschijnt. Wat precies, ontdek je hier:

De beautyproducten van Alicia Keys

Jade roller

Alicia's make-upartiest zweert bij dit accessoire voor een stralende huid. Hoe gaat ze te werk? Dotti vertelt aan W dat ze de roller in ijs dopt, en met de koude steen over Alicia's gezicht rolt voor een betere doorbloeding. Klinkt heftig, maar doeltreffend.

jade roller alicia keys beauty skincare

Durf jij dit skincare regime aan? Shop hier je gezichtsroller.

Eminence gezichtsmasker

Ook maskers zijn een essentiële stap in een uitgebreide huidverzorging. Alicia Keys' favoriet? Dit exemplaar met probiotica van het organische Eminence. De formule bevat verder vitamine C en E die het gezicht tegelijk kalmeren en beschermen.

eminence masker verzorging make-up Alicia Keys
Clear skin probiotic masque, Eminence, €56,30

Shop hier

Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood

Wanneer Alicia dus toch nog een beetje make-up gebruikt, is dat vooral om haar wenkbrauwen te stylen. Slim gezien, want mooi afgelijnde wenkbrauwen geven je meteen een verzorgde look.

Anastasia make-up wenkbrauwen
Brow Definer, Anastasia Beverly Hills, €29,50

Shop hier

SK-II Facial Treatment maskers

Aan één masker heb je blijkbaar niet genoeg, want ook dit luxueuze cultproduct hoort in Keys' badkamerkast. De sheetmasks beloven een onmiddellijke hydratatie dankzij een mix van mineralen en vitaminen. Al moet je er wel flink wat geld voor neertellen...

SK-II masker verzorging alicia
Facial Treatment Mask, SK-II, €104 per 6

 

Shop hier

Vita Liberata zelfbruiner

Je staat niet elke ochtend op met een stralende, egale teint, zelfs niet als je Alicia Keys heet. Een toefje zelfbruiner kan wonderen doen, maar je wilt natuurlijk vooral een verzorgde huid. Dit anti-aging serum van Vita Liberata biedt het beste van twee werelden.

zelfbruiner vita liberata alicia keys make-up
Self-tanning Anti-age Serum, Vita Liberata, €39,90

 

Shop hier

Meer lezen? We verklappen ook de beautygeheimen van Dua Lipa en Meghan Markle.