GETEST: cupcakes decoreren

Geüpdatet op 12 februari 2019 door Laure Vandendaele
GETEST: cupcakes decoreren

ELLE.be stuurde stagiaire Maxime vorige week naar een workshop cupcakes decoreren. Wat ze er van bakte, lees je hier.

Wie dol is op taartjes en cupcakes zit bij The Baking Company aan het juiste adres. Nadat ik een glaasje bubbels achterover sloeg, ging ik enthousiast aan de slag. Het doel: zelf een prachtige taart decoreren. Een hele uitdaging voor een mislukte keukenprinses als mezelf!

Taartjes en cupcakes versier je met suikerpasta. Met dit eetbare, zoete materiaal kan je heel wat kanten uit. De pasta bestaat in alle kleurtjes van de regenboog waardoor je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Zelf wou ik een schattig taartje maken. Ik voor babyroze pasta en maakte een grote strik en hartjes om mijn taartje mee te versieren.
Toegegeven, het lukte niet altijd even vlot maar gelukkig werd ik op tijd bijgestuurd door de dames van The Baking Company. Met hun advies slaagde ik er wonderwel in tot een mooi resultaat te komen.

Na een workshop van drie uur vertrok ik naar huis met een zelfgemaakt taartje en de herinnering aan een gezellige middag. Echt iets om nog eens samen met mijn vriendinnen te doen!

The French Cake Company werd opgericht door Sugar Artist Dominique van Beckhoven en haar echtgenoot. Het bedrijf specialiseert zich in het creëren van bijzondere taarten voor verschillende gelegenheden. Verder organiseert The French Cake Company regelmatig workshop met telkens een verschillend thema. Surf voor meer informatie naar hun website.

stagiaire (MM)