Platte Buik Salade met Tomaat & Kikkererwten

Geüpdatet op 29 april 2019 door Raw Food Chef Julie
Platte Buik Salade met Tomaat & Kikkererwten

Platte Buik Salade met Tomaat & Kikkererwten

Raw Food chef Julie deelt haar geheime recept voor een platte buik!

Droom je van meer energie, een stralende huid en een plattere buik? Probeer dan zeker eens gefermenteerde groenten zoals kimchi of zuurkool. Ik weet het.. Het klinkt misschien niet zo aantrekkelijk maar het is verrassend lekker en het werkt echt! Ik had vroeger heel vaak een opgeblazen gevoel – soms leek het wel alsof ik 3 maanden zwanger was. Gefermenteerde groenten hebben me geholpen om mijn darmflora opnieuw in evenwicht te brengen.

Deze Platte Buik Salade met Tomaat & Kikkererwten zit boordevol eiwitten, mineralen en natuurlijke probiotica. Het is de ideale lunch op een drukke dag!

Voor het recept van deze Platte Buik Salade met Tomaat & Kikkererwten, klik HIER.

Platte Buik Salade met Tomaat & Kikkererwten

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Gezonde Snoep - Protein Power Dadelballetjes

LEES OOK: Zomers Detox Sapje voor een Stralende Huid