Raw Food Recept: Watermeloen Limonade

Geüpdatet op 18 oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Raw Food Recept: Watermeloen Limonade

Watermeloen Limonade

Op zoek naar een verfrissend drankje om verkoeling te zoeken tijdens deze hete zomerdagen? Deze Watermeloen Limonade is natuurlijk zoet en hydraterend. Het is klaar in minder dan 5 minuten en je hebt maar 4 eenvoudige ingrediënten nodig!

Wist je dat watermeloensap ook een goed alternatief is voor sportdrank? Het is rijk aan elektrolyten en essentiële mineralen zoals calcium, magnesium en kalium. Dankzij het hoge watergehalte en lage caloriegehalte kan het je ook helpen om af te slanken en cellulitis te bestrijden.

Voor het recept van deze Watermeloen Limonade, klik HIER.

Watermeloen Limonade

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Platte Buik Ontbijt - Superfood Berry Breakfast Bowl

LEES OOK: Cashew Kaassaus - Perfect voor Gezonde Pizza & Pasta