De lookalikes van de sterren

Geüpdatet op 3 October 2017 door Laure Vandendaele
De lookalikes van de sterren

celeblookalike
Is het ze of is ze het niet? We moesten soms twee keer kijken maar dit zijn wel degelijk dubbelgangers van Miley, Kendall en c°.

Iedereen is uniek. En toch bestaan er mensen die zelfs in de verste verte geen familie zijn en toch verdacht goed op elkaar lijken. In sommige gevallen heb je dan het geluk, of het ongeluk, om met een gelijkaardig gezicht als dat van een wereldster de straat op te moeten.

LEES OOK: 30 sterren en hun bekende lookalikes

Sommigen gebruiken hun semi-bekende hoofden om wat extra geld in het laatje te brengen...

1/

Mardee Shackleford lijkt verdacht veel op Miley Cyrus

Miley1
Je zou durven denken dat er geen twee zoals Miley Cyrus rondlopen maar dat is buiten Mardee Shackleford gerekend. De 21-jarige Amerikaanse lijkt immers zodanig hard op de 'Party in the USA'-zangeres dat ze bij momenten langs de achterdeur uit restaurants moet vluchten om verwarde fans te ontlopen. 'Het voelt soms alsof ik een beroemdheid ben, maar dan op een iets kleinere schaal', zegt Mardee. De California Girl krijgt al sinds haar tienerjaren te horen dat ze als twee druppels water op Miley lijkt maar sinds de blondine haar haren kort liet knippen is het hek helemaal van de dam. Op aandringen van haar zus startte Mardee met een Instagram-account waarop ze haar beste Miley imitaties (tong uit de bek en zeer weinig kleren om het lijf) post. Tijdens een Miley Cyrus concert liep de 21-jarige Miley's vader Billy Ray tegen het lijf. Die kon zijn ogen niet geloven en wilde meteen op de foto met de dubbelganger van zijn beroemde dochter. Leuk detail: Shackleford won ooit de eerste prijs van 2500 euro in een lookalike wedstrijd.

2/

Louisa Johnson lijkt op Kendall Jenner

Louisa3
Kleurde Kendall Jenner haar haren blond voor een modellenklus? Nee hoor, dit is X Factor UK deelnemer Louisa Johnson. De aspirant zangeres niet alleen bekend om haar klok van een stem maar haalt de bladen tegenwoordig ook met het feit dat ze best wel wat uiterlijke kenmerken met topmodel Kendall Jenner deelt. Op het internet staat Johnson dan ook bekend als 'de blonde Kendall Jenner.' Een verloren lid uit de Kendall-Jenner clan? Of is die al talrijk genoeg?

3/

Gabrielle Waters lijkt als twee druppels water op Kylie Jenner

De 19-jarige uit Michigan heeft net als de realityster een voorliefde voor flink wat make-up, sexy kleren én uitdagende poses. Dagelijks krijgt ze hordes groupies achter zich heen, die bij nader inzien weer teleurgesteld afdruipen wegens niet-de-echte-Kylie. Hoe dan ook, de gelijkenis legt het meisje geen windeieren: ze vergaarde ondertussen meer dan 5300 fans op Instagram. Ontdek hier haar verrassende foto's:

@GabiWaters23

4/

Francesca Brown als Katy Perry

Francesca Brown - Katy Perry

@francesca_brown

5/

Claudia Sampedro als Kim Kardashian

lookalike5

Weelderige lokken, volle lippen, een bruine teint en...een welgevormd achterwerk, het van oorsprong Cubaanse model Claudia Sampredo en Kim Kardashian hebben wel het een en ander gemeen. De dames hebben zelfs een gemeenschappelijke ex, zowel Kim K als Claudia S hadden een relatie met de Amerikaanse baseball speler Reggie Bush.

6/

Gaga Lady als Lady Gaga

LadyGaga3

 

@Gaga_LadyUK

7/

Olivia Herdt als Cara Delevingne

CaraDelevingnelookalike

Topmodel Cara Delevingne is niet de enige wildebras met flinke wenkbrauwen en een voorliefde voor gekke mutsen. In het verre Uruguay heeft Cara een 14-jarige lookalike rondlopen die net zo goed is in gekke bekken trekken als het topmodel zelf.

@olivia.herdt

8/

Morgan Jensen als Taylor Swift

Taylor_SwiftlookalikeOok Taylor Swift zelf moest twee keer kijken toen ze de foto van fan Morgan Jensen te zien kreeg. Swift deelde de foto meteen via haar eigen Tumblr-pagina en schreef: 'lol I thought that was me.'

9/

Rita Ora

RitaOralookalike
Franceska Shirka Photography

En ook Rita Ora ontsnapt niet aan een dubbelganger. Helemaal 'in de stijl van' voor de lens van fotografe Franceska Shirka.

10/

Ellinor Hellborg als Adele

adele

Mogen we even voorstellen: Ellinor Hellborg. Ze is 22, woont in Zweden en experimenteert heel veel met beautylooks op Instagram. Toen ze besloot om eens Adele's signature look na te bootsen (die eyeliner!), bleek dat ze wel heel fel op de zangeres lijkt.

@ellinorhellborg

LEES OOK: 30 sterren en hun bekende lookalikes