De Kardashians bootsen allereerste Keeping Up With The Kardashians intro na

Gepubliceerd op 20 september 2017 door Laure Vandendaele
De Kardashians bootsen allereerste Keeping Up With The Kardashians intro na

En het zal niemand verrassen dat Kim Kardashian ook deze keer een beetje 'extra' is.

Time flies when you're having fun, en wanneer de Kardashians de wereld proberen te veroveren duidelijk ook. Geloof het of niet, maar het is intussen alweer tien jaar geleden dat de we kennis maakten met de familie Kardashian en 'Keeping Up With the Kardashians' een voltijdse baan werd.

keeping up with the kardashians seizoen 1 intro

Het waren simpeler tijden in 2007: Kim was toen nog gewoon de partygirl en sidekick van Paris Hilton die de kost verdiende met het opruimen organiseren van kasten van beroemdheden, Caitlyn heette gewoon nog Bruce en Kylie een pre-tiener die nog niet ten prooi viel aan complexen over haar lippen.

Het zakeninstinct van 'momager' Kris Jenner was wel al aanwezig. Zij kwam op het idee om in de nasleep van Kims sekstape schandaaltje een realityreeks over de perikelen van haar familie te draaien. Het ouderlijk huis was minder spectaculair, de kleren en beautylooks heerlijk 2007  en van het internet breken was nog helemaal geen sprake, maar de serie over de chaotische en glamoureuze familie sloeg in als een bom.

Dertien seizoenen en bijna evenveel huwelijken, relatiebreuken, kinderen en kilo's (sorry, Rob) later, viert de iconische familie de tiende verjaardag door de ietwat knullige eerste intro te recreëren. De tijden zijn tussen veranderd, de bankrekeningen torenhoog en het zal dan ook niemand verbazen dat Kims rode jurkje anno 2017 een iets spectaculairdere make-over krijgt.

Toen - Keeping Up With The Kardashians

Nu - Keep it Kardashian

https://www.youtube.com/watch?v=JtZo62mPEKM

www.eoline.com