ZIEN: Paris Hilton en Kim Kardashian op vakantie in Ibiza

Geüpdatet op 3 mei 2019 door Laure Vandendaele
ZIEN: Paris Hilton en Kim Kardashian op vakantie in Ibiza

Het jaar was 2006. Paris Hilton  ambieerde een carrière als popster en Kim Kardashian was fan van bikini's met het gekleurde Louis Vuitton logo. De twee gingen samen op vakantie naar Ibiza en dat levert 11 zomers later een major flashback op. 

Vandaag zal je ze niet zo snel samen op vakantie treffen maar toch lijkt de strijdbijl tussen Paris Hilton en Kim Kardashian definitief begraven. De realityster turned dj blikt tegenwoordig zelfs met plezier terug op de vakantie die ze in 2006 in het gezelschap van Kim Kardashian vierde.

De notoire party girls trokken meer dan een decennium geleden samen met dj Caroline Damore voor een #girlstrip naar Ibiza om er te doen wat je van 20-something girls mag verwachten. Chillen op een jacht, 2006 outfits rocken in een nachtclub en genieten van de zon, een occasioneel ijsje en elkaar.

De 36-jarige Hilton was onlangs in een nostalgische bui en deelde via Twitter een aantal foto's van het legendarische reisje. Het hoogtepunt is ongetwijfeld Kim K's bikini met gekleurd Louis Vuitton logo. #neverforget.

Trek je zelf binnenkort naar Ibiza? Ontdek hier onze favoriete en heerlijk rustige adresjes op het eiland.