Hoe zou het nog zijn met Paris Hilton?

Gepubliceerd op 17 februari 2016 door ELLE België
Hoe zou het nog zijn met Paris Hilton?

Hieperdepiep, hoera! Paris Hilton blaast vandaag 35 kaarsjes uit! Het blijft tegenwoordig onrustwekkend stil rond de realityster. Hoe zou het nog zijn met La Hilton?

1/

Een nieuwe lover

Schermafbeelding 2016-02-17 om 10.20.50

Geloof het of niet maar de steenrijke hotelerfgename vormt al bijna een jaar een koppel met de Oostenrijker Hans Thomas Gross. En het zit duidelijk goed tussen de twee. Paris verklaarde dat ze zelfs naar Zwitserland wil verhuizen om dichter bij haar lief te zijn.

"Ik vind alles hier geweldig. De mensen, het eten, het landschap,...", vertelt Paris in een interview. De blondine vertelt er meteen ook bij dat ze graag de Zwitserse nationaliteit wil krijgen. Haar liefde voor Gross stopt ze niet onder stoelen of banken. Eerder al vertelde toen dat ze graag moeder wil worden en in hem de vader van haar kinderen ziet. Een huwelijk is nog niet gepland, maar dat zou volgens Paris enkel een "kwestie van tijd" zijn. De tortelduifjes leerden elkaar kennen op het festival van Cannes en zijn sindsdien bijna onafscheidelijk.

2/

Geflopte hitsingle

facebook-paris-hilton-22-04-2015

Een jaartje geleden waagde de blondine nog eens een poging in de muziekwereld met een nieuwe single 'High Off My Love'. In de videoclip toont Paris haar strakke lijf in kinky lingerie en laat ze haar minions net hetzelfde doen. Helaas sloeg het nummer - in tegenstelling tot "Stars are Blind" (remember) - niet aan.
3/
RIP TinkerbellParis-Hilton-et-Tinkerbell-a-la-Gay-Pride-de-West-Hollywood-12-juin-2005_exact1024x768_lHerinner je je nog Paris' eerst hondje Tinkerbell? De kleine viervoeter vergezelde de ster werkelijk overal: op fotoshoots, talkshows en zelfs op de rode loper. Vorig jaar overleed de hond op 14-jarige leeftijd. "Mijn hart is gebroken", schreef Paris op Instagram bij een foto van haar en Tinkerbell. "Ik ben zo verdrietig, ik ben er kapot van."De hond werd bij het grote publiek bekend door haar optreden in de realityshows The Simple Life en Paris Hilton's My New BFF. Paris schreef verder: "We hebben samen veel meegemaakt. Ik kan niet geloven dat ze er niet meer is."
Schermafbeelding 2016-02-17 om 10.26.20

4/

Peter Pan Hilton

Schermafbeelding 2016-02-17 om 10.30.58

Het verdriet om Tinkerbell was maar van korte duur. Enkele weken later had Paris namelijk een nieuwe BFF gevonden. Meet Peter Pan Hilton, Paris' nieuwe chihuahua.

De hond heeft zelfs een eigen Instagramaccount met maar liefst 3765 volgers en leidt een echt honden luxeleven. 

Schermafbeelding 2016-02-17 om 10.35.37

5/

Ze poseerde naakt voor Paper Magazine

980x

Exact een jaar geleden probeerde Kim Kardashian het 'internet te breken' met haar zéér gewaagde cover voor Paper en toonde toen haar derrière aan de hele wereld.

kim-kardashian-paper-magazine

Twee maanden geleden verscheen er een foto van haar Paris op Instagram waarop ze poseert voor hetzelfde magazine. Naakt. Of toch bijna, haar outfit laat alleszins niet veel meer aan de verbeelding over. Probeert ze Kim Kardashian de loef af te steken? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

6/

Ze heeft 20 parfums (!) op haar naam staan

o.31736

In 2004 lanceerde de ster haar eerste parfum in samenwerking met Parlux. Haar eerste geurtje Paris Hilton for women werd een internationale bestseller en kort daarna volgde een mannen cologne. Ze kreeg de smaak te pakken en lanceerde nadien elk jaar een nieuwe parfum. Haar laatste creatie? Heiress Limited Edition for women.

PRFM-201652

7/

Haar 5 meest memorable looks

De ster heeft -ahum- nogal een opmerkelijke stijl: véél roze, héél girly en soms een tikkeltje (te) bloot. Bekijk hier haar 5 meest memorabele looks:

(stagiaire Sarah Van Damme)