5 dingen die je moet weten over Angelina Jolie’s lookalike

Geüpdatet op 21 april 2016 door ELLE België
5 dingen die je moet weten over Angelina Jolie’s lookalike

Iedereen dacht dat Angelina one-of-a kind was, maar niks is minder waar. Het Amerikaanse fotomodel Mara Teigen (geen familie van Chrissy Teigen) lijkt namelijk sprekend op de Hollywoordactrice.

Vijf dingen die je moet weten over Angelina 2.0:

#1: Haar modellencarrière ging van start in 2013

maxresdefault-4

In 2013 tekende ze een modellencontract bij Wilhelmina Models. Daarnaast speelde ze mee in Kylie Jenner's 'Glosses' video, stond ze model voor Milani Cosmetics en liep ze mee in verschillende catwalkshows. Verder was Mara model voor Sport Illustrated en nam ze deel aan de castings om het Swimsuit model te worden.

1/

#2: Ze werd pas echt bekend toen ze uitging met ijshockeyspeler Evander Kane

tumblr_nlnkqovXeN1sznyklo1_1280

In september vorig jaar ging het koppel uit elkaar, maar Evandar deed er alles haar om zijn ex terug te winnen. Hij ontwierp een gigantisch billboard van haar gezicht en hing hem boven haar favoriete club 1Oak in Los Angeles.

Schermafbeelding 2016-04-19 om 16.02.08

Evander heeft er zeker gescoord met zijn extravagante gebaar. Het model zei achteraf: "Ik voelde me geflatteerd en vond het ontzettend lief. We spreken opnieuw met elkaar en zijn momenteel de dingen aan het uitwerken." 

2/

#3: ... En dankzij Popsugar

Mara Teigen

Het was de Amerikaanse website Popsugar die de 21-jarige schone enkele dagen geleden ontdekte op Instagram en ze bombardeerden haar direct tot Jolie's lookalike. Wereldwijd pikten verschillende media het artikel op, haar foto's gingen viraal en nu weet de hele wereld op enkele dagen tijd wie Mara Teigen is.

Sindsdien groeide haar fanbase aan tot meer dan 600.000 volgers.

3/

#4: Ze is besties met Kylie Jenner

Schermafbeelding 2016-04-19 om 14.55.13

Mara verscheen recent in de 'Glosses' commercial van Kylie Cosmetics en maakt op haar Instagram graag reclame voor de lipkits.

Kylie-Cosmetics-Banner

4/

#5: (Niet) naturel

Schermafbeelding 2016-04-19 om 14.42.43

Het is nog maar de vraag of haar looks al dan niet naturel zijn. Enkele Amerikaanse roddelbladen speculeren dat ze niet vies is van plastische chirurgie. Zo zou Mara aan haar neus, lippen, jukbeenderen, kaaklijn én borsten hebben laten sleutelen. Hoe dan ook, de operaties hebben er wel voor gezorgd dat ze sprekend op de 40-jarige Jolie lijkt.

Nu maar hopen dat Brad Pitt zich zal kunnen beheersen als hij ooit de jongere versie van zijn echtgenote tegen het lijf loopt.

(stagiaire Sarah Van Damme)