Zelfs supermodellen als Kendall Jenner hebben last van acne

Gepubliceerd op 9 januari 2018 door Maxine Detaellenaere
Zelfs supermodellen als Kendall Jenner hebben last van acne

Het zal je maar overkomen... Ben je een wereldberoemd topmodel dat op de rode loper van de Golden Globes mag verschijnen, zit je op D-Day met ontsierende puistjes...

acne, celebs, kendall jenner, puistjes, lorde, bella thorne, huidproblemen, huid, beauty, schoonheid, verzorging

Kendall Jenner zag er afgelopen zondag fenomenaal uit in haar dramatische Giambattista Valli-jurk. Helaas konden enkele mensen het niet laten om op social media opmerkingen te maken over de acne op haar wang. Maar de it-girl liet niet op haar kop zitten en retweette de bemoedigende woorden van een fan met de uitspraak "Laat zoiets je nooit stoppen!"

https://twitter.com/KendallJenner/status/950441856134823936

Kendall was in het verleden ook al open over haar huidproblemen. "Ik had erg veel last van acne toen ik jonger was. Dat was een ramp voor mijn zelfvertrouwen, ik durfde zelfs mensen niet aankijken wanneer ik tegen hen sprak. Ik voelde mij een verschoppeling. Wanneer ik sprak, bedekte ik mijn gezicht met mijn hand.", aldus Jenner.

Ook andere bekende gezichten zoals Lorde en actrice Bella Thorne kwamen al naar buiten met hun acne. Zo liet de Green Light-zangeres in 2014 op Twitter verstaan dat onvolmaaktheden dik oké zijn.

Zelf last van puistjes? Zo maak je komaf met volwassen acne. Je hoeft je ook geen zorgen maken om make-up te gebruiken, want acne en make-up gaan weldegelijk samen.