Zien: de beangstigende remake van Sabrina The Teenage Witch

Gepubliceerd op 18 september 2018 door Maxine Detaellenaere
Zien: de beangstigende remake van Sabrina The Teenage Witch

Was je als kind ook zo'n grote fan van 'Sabrina The Teenage Witch'? Goed nieuws want de nineties hitserie krijgt een griezelige remake.

Wij zijn stiekem heel erg blij met de golf aan remakes en reboots van series uit onze jeugd, zoals 'Full House', 'Will & Grace', 'Buffy The Vampire Slayer' en nu ook onze favoriete tienerheks, Sabrina. Streamingdienst Netflix besliste namelijk om de bovennatuurlijke reeks te rebooten als 'The Chilling Adventures of Sabrina'. De hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Kiernan Shipka, bekend als de rebelse Sally uit 'Mad Men'. Lucy Davis en Miranda Otto nemen de rollen van tantes Hilda en Zelda voor hun rekening en Ross Lynch mag in de huid kruipen van Sabrina's love interest Harvey Kinkle.

Of Salem de ondeugende kat en - niet altijd even integere - raadgever van Sabrina ook z'n opwachting zal maken, dat valt nog af te wachten want aan de beelden te zien belooft de remake er heel wat griezeliger uit te zien dan het origineel. Verwacht je dus eerder aan satanische rituelen dan aan sarcastische huisdieren:

Zin in een avondje Netflix maar zie je door het bos de bomen niet meer? Wij raden deze 5 romantische komedies en deze series die binnenkort van Netflix verdwijnen aan.