Deze series verdwijnen binnenkort van Netflix

Gepubliceerd op 30 augustus 2018 door ELLE België
Deze series verdwijnen binnenkort van Netflix

Series komen, series gaan, want Netflix houdt elke maand een grote kuis. Ook in september verdwijnen heel wat films en series.

Helaas moeten we deze keer afscheid nemen van vijf topseries. Van sommige reeksen verdwijnen slechts de eerste seizoenen, maar anderen verdwijnen onverbiddelijk van het scherm. Grijp nog snel je kans om deze series te binge-watchen, want de afleveringen verdwijnen op 12 september.

1/

How I Met Your Mother

netflix series

Wat?  Dit is het hilarische verhaal van Ted die zijn kinderen in het jaar 2030 vertelt hoe hij hun moeder ontmoette. Zijn zoektocht naar de ware begint in 2005 samen met vier vrienden en wordt verteld aan de hand van flashbacks

Waarom nog snel kijken? Netflix plant om seizoen 1 tot 8 van hun streamingdienst te halen. Voor wie de serie nog niet kent: verwacht je aan twintig minuten vol Friends-achtige humor en heerlijke dialogen. Wie How I Met Your Mother al gezien heeft, kan nog snel een marathon inlassen om alles te herbekijken. Challenge accepted?

2/

New Girl

netflix series

Wat? Lerares Jess trekt na een zware break-up in bij drie single mannen. Aanvankelijk moet iedereen wennen aan een vrouw in huis, maar de vier worden al snel onafscheidelijk.

Waarom nog snel kijken? Dit is de grappigste reeks onder de Netflix series. Je zal je misschien wel herkennen in de ongelooflijk gênante situaties waarin Jess & co terechtkomen. De korte afleveringen zijn perfect voor een korte pauze tijdens je herexamens of voor het slapengaan.Voorlopig lijken enkel seizoen 1 en 2 te verdwijnen, terwijl het laatste seizoen nog wordt verwacht.

Pssst, dit is ook een ideale break-up serie.

3/

Prison Break

netflix series

Wat? Wanneer de broer van Michael Scofield onterecht geëxecuteerd zal worden, ziet Michael maar één oplossing. Hij laat zichzelf opsluiten in dezelfde gevangenis met een groots plan om te ontsnappen.

Waarom nog snel kijken? Netflix haalt de 4 eerste seizoenen van hun zender. Nochtans is deze oldschool serie nog steeds het bekijken waard, dankzij bloedstollende plots en heel veel actie van acteur Wentworth Miller op je scherm.

4/

Homeland

netflix series

Wat? De CIA-agente Carrie is ervan overtuigd dat een Amerikaanse marinier spioneert voor Al-Qaida. Carrie ziet in hem een bedreiging voor de nationale veiligheid en doet er alles aan om hem tegen te houden.

Waarom nog snel kijken? Deze serie kreeg van bij de start al lovende commentaar en dat is volledig terecht. Claire Danes zet een heel realistisch portret van Carrie neer en wij zijn blij dat een vrouwelijke agente de hoofdrol speelt. Netflix wist alle seizoenen, dus zet je schrap voor een spannende marathon.

5/

Lie to me

netflix series

Wat? Nog een spannende reeks tussen de vele Netflix series. Dr. Cal Lightman helpt in deze misdaadserie de politie door te bepalen of iemand al dan niet liegt. Lightman is immers een expert in het lezen van gezichtsexpressie en lichaamstaal.

Waarom nog snel kijken? Om de geweldige acteur Tim Roth, ook bekend van Pulp Fiction en Reservoir Dogs. Met Lie to me sleept Rorh zijn eerste hoofdrol in een tv-serie in de wacht. Dit is een must voor liefhebbers van The Mentalist.

Kijk je liever films? Dit zijn de leukste nieuwe Netflix romcoms. Fashionista's mogen ook deze modedocumentaires niet missen.

(Stagiaire Lore Ginneberge)