Kaia Gerber is het nieuwe gezicht van Yves Saint Laurent Beauté

Geüpdatet op 4 maart 2019 door Laure Vandendaele
Kaia Gerber is het nieuwe gezicht van Yves Saint Laurent Beauté

Op haar zeventiende schopt Kaia Gerber het tot jongste ambassadrice van Yves Saint Laurent Beauté ooit.

In een jaar tijd groeide Kaia Gerber uit van 'dochter van Cindy Crawford' uit tot een van de meest geboekte modellen van het moment. De afgelopen weken liep het 17-jarige model heel wat kilometers bij elkaar op de catwalks van New York, Milaan en Parijs. Als kers op de taart sleepte de piepjonge brunette ook nog eens haar eerste beautycampagne in de wacht. De Amerikaanse zal vanaf nu te zien zijn in de beautycampagnes van het cosmeticamerk, Gerber treedt hiermee in de voetsporen van actrice Zoë Kravitz en Staz Lindes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@ysl @anthonyvaccarello 🌴🖤

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op

Hoewel Kaia al de covers van 's werelds grootste modebladen sierde en voor de lenzen van wereldberoemde fotografen poseerde, vindt het jonge model met messcherpe jukbeenderen het een hele eer om voor het Franse huis te werken. "Het wordt een nieuwe avontuur vol fun, kleur en make-up. Ik ben fan een grote fan van het modehuis en waar het voor staat: subversief, luxueus en cool."

Kaia's eerste campagne voor Rouge Volupté Shine, YSL's iconische hydraterende lipstick zullen vanaf januari 2019 te zien zijn. Verder wordt ze ook de nieuwe muze voor Touche Éclat en de Volume Effect Faux Cils mascara.