Zien: 7 lookalikes van beroemdheden

Geüpdatet op 26 juni 2019 door ELLE België
Zien: 7 lookalikes van beroemdheden

Is het ze of is ze het niet? We moesten soms twee keer kijken, maar dit zijn wel degelijk dubbelgangers van Angelina Jolie, Kim Kardashian & Jennifer Lopez.

Iedereen is uniek. En toch bestaan er mensen die zelfs in de verste verte geen familie zijn en toch verdacht goed op elkaar lijken. In sommige gevallen heb je dan het geluk, of het ongeluk, om met een gelijkaardig gezicht als dat van een wereldster de straat op te moeten.

#1 Mara Teigen lijkt op Angelina Jolie

Model Mara Teigen tekende in 2013 een contract bij Wilhelmina Models, maar nadat ze meedeed in de Glosses by Kylie Jenner-commercial voor Kylie Cosmetics brak ze pas echt door. Het curvy, jonge model verbaasde het internet vanwege haar sterke gelijkenissen met Angelina Jolie. Roddelblaadjes zijn ervan overtuigd dat ze een heel eind heeft laten sleutelen aan haar uiterlijk (lippen, borsten, neus en jukbeenderen), maar het resultaat mag er zijn. Inmiddels heeft Mara al een following verzameld van 850.000 fans op Instagram.

#2 Kamilla Osman als Kim Kardashian

Er zijn al een hele reeks Kim K-lookalikes de revue gepasseerd, met de bijhorende five seconds of fame, maar toegegeven, Kamilla Osman lijkt sprekend op Kim. Ze schopte het zelfs tot een rolletje in een aflevering van Keeping Up With the Kardashians. Toen zo nog op school zat in Toronto, werd ze vaak geplaagd met haar gelijkenissen met Kim, die ze naar eigen zeggen toen niet kende. Het moet vast vermoeiend zijn om je hele leven in de schaduw te leven van iemand die haar eigen emoji's heeft...

#3 Kiernan Shipka als Emma Watson

Sinds haar hoofdrol in de populaire Netflix-serie 'Sabrina The Teenage Witch', heeft Shipka zelf al een grote horde aan fans verzameld. Ze heeft momenteel 4,7 miljoen volgers op Instagram, maar het Harry Potter-level van Emma Watson (met 51,1 miljoen volgers) bereikte ze nog niet.

#4 Sofia Solares lijkt als 2 druppels water op Selena Gomez

Selena Gomez, met 152 miljoen volgers de derde meest gevolgde persoon op Instagram (na Christiano Ronaldo, stootte ook Ariana Grande haar een plaatsje verder weg van nummer 1), heeft een freaky dubbelganger. De Mexicaanse Sofia Solares is, net als Selena, een donker type met volle, koraalroze lippen en een even griezelig aantrekkelijke babyface. Je houdt ze bijna niet uit elkaar...

#5 Kelsey Calemine zou zo de dochter van Kylie Jenner en Lucy Hale kunnen zijn

Instagram-ster Kelsey Calemine, beter bekend als @fatherkels lijkt niet op één celeb, maar op een combinatie van twee celebs. In 2016 ging het internet loco omdat men ervan overtuigd was dat als Kylie Jenner en Lucy Hale (Aria uit de serie Pretty Little Liars) een kind zouden krijgen, ze er exact zo zou uitzien. Voordien was Kelsey nog een relatief onbekende Instagrammer, maar ze baande zich ondertussen traag maar gestaag een weg naar the top of the rich and famous. 

Toen Kylie childhood bestie Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby op Instagram) aan de kant zette voor Jordyn Woods, nam Kelsey Kylie's plaats in. En we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Inmiddels zijn Stassie & Kelsey bff's, maar sinds het Tristan Thompson-schandaal zijn Jordy & Kylie niet meer. Onlangs krabbelde Kylie terug naar haar oude beste vriendin, die ze dus nu moet delen met haar lookalike Kelsey. 

#6 Louisa Johnson als blonde lookalike van Kendall Jenner (pre plastische chirurgie...)

Louisa Johnson won X Factor UK in 2015, sindsdien staat ze bekend als 'de blonde versie van Kendall Jenner'. Dit was enkele jaren geleden, want in 2019 ziet supermodel Jenner er compleet anders uit.

Kendall was altijd al knap en hoewel de transformatie minder extreem was dan die van haar jonger zusje, heeft ook zij werk laten verrichten. Conclusie: pre nose job, eyebrow lift en cheekbone fillers, leken Johnson en Jenner inderdaad erg hard op elkaar.

#7 Janice Garay als de bodybuilder-versie van Jennifer Lopez

Deze (eng) gespierde lookalike van J-Lo, @jayfromhouston op Instagram, is blijkbaar geen look-alike maar een enorm grote fan. Door plastische chirurgie en het nabootsen van het kapsel van Lopez, is de gelijkenis inderdaad érg groot. (minus de extreme spierballen...)

(Geüpdatet door stagiaire Marie Pauwels)