Recept: Detoxsalade met Walnoot-Kaascrumble

Geüpdatet op 18 oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Recept: Detoxsalade met Walnoot-Kaascrumble

Detoxsalade met Peer & Walnoot-Kaascrumble

Vandaag trakteer ik je op een van mijn favoriete lichte herfstmaaltijden: een Detoxsalade met Peer & Walnoot-Kaascrumble. Als je ooit al eens een detox-kuur hebt gevolgd dan weet je waarschijnlijk dat de herfst het ideale seizoen is om je lichaam te zuiveren en je immuunsysteem te versterken. Daarom trakteer ik mezelf in het najaar regelmatig op een lekkere detoxsalade.

Ik probeer hiervoor altijd seizoensgebonden producten te gebruiken als sappige peer, verse walnoten en bladgroenten als Romeinse sla, waterkers, witlof en rucola. De pikante en lichtjes bittere smaak van het bladgroen combineert heel goed met de zoete peer en de zoute walnoot-kaas-crumble.

Voor het recept van deze detoxsalade, klik HIER.

Detoxsalade met Peer & Walnoot-Kaascrumble

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Chocolade Maca Shake voor Meer Energie

LEES OOK: Platte Buik Ontbijt - Vanille Chiapudding