5 makkelijke last minute Halloween kostuums

Geüpdatet op 29 oktober 2019 door Laure Vandendaele
5 makkelijke last minute Halloween kostuums

Trick or treat!  5 eenvoudige suggesties voor wie nog geen Halloween kostuum heeft.

Piper Chapman uit Orange is the New Black

Laten we eerlijk zijn, oranje is dit seizoen echt niet het nieuwe zwart. Maar wie last minute nog op zoek is naar een eenvoudig Halloween kostuum, kan misschien wel wat met oude oranje aan- of miskopen. De look is simpel: combineer een oranje of beige overall (kan ook een oversized hemd in combinatie met een vergeten safaribroek zijn) met stevige veiligheidsschoenen, kam of was je haar niet en laat alle make-up achterwege. Kijk de hele avond verbaasd uit je ogen en voila…je bent Piper Chapman. Kussen met andere Halloween vierende meisjes is toegestaan, by the way.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LAURA PREPON CF😍 (@laurapreponcanarias) op

Morticia Addams

Geen Halloween kostuum in je kast liggen maar wel net een trendy vloerlange jurk in zwart kant gekocht? Zoek dan nog snel een lange zwarte pruik in die verkleedkoffer op zolder, poeder je gezicht sneeuwwit en wees niet zuinig met zwarte oogmake-up. Tien minuten later kijkt Morticia Addams je aan in de spiegel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Spring (@springstudios) op

Tinder

Hoop je om de juiste aan de haak te slaan op jouw Halloweenfeestje? Laat iedereen weten dat je single en ready to mingle bent met dit poepsimpele kostuum.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Devon - Dad 'N Daddies (@dadndaddies) op

Big Booty

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

Wat hebben Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Nicki Minaj en Jen Selter met elkaar gemeen? Een derrière waar je niet alleen een kaartje, maar gerust een compleet gezelschapsspel, op kan leggen. Halloween is een perfect excuus om je bevallige achtersteven extra in de verf te zetten. Wie zelf gezegend is met een bootylicious behind, kan er zich met een strakke broek en een crop top vanaf maken. Wie iets meer hulp nodig heeft, kan de onderbroek opvullen met kousen of sjaaltjes. Wie nog een stap verder wil gaan kan nog snel een opgevuld slipje shoppen. Twerken maar!

Instagramfilters

Halloween is een sociaal gebeuren, waarom dan ook niet in je favoriete social media verkleed naar dat feestje gaan? Vergeet de Snapchatfilters van enkele jaren geleden, maar ga voor de Instagramfilters van nu. Wat dacht je bijvoorbeeld van de populaire Louis Vuitton-filter met het logo?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @lashes_by_dominika op