5 X last minute Halloween kostuums

Geüpdatet op 17 June 2019 door Laure Vandendaele
5 X last minute Halloween kostuums

halloweenkostuum

Trick or treat!  5 eenvoudige suggesties voor wie nog geen Halloween kostuum heeft.

Piper Chapman uit Orange is the New Black

PiperChapmanHalloween
Laten we eerlijk zijn, oranje is dit seizoen echt niet het nieuwe zwart. Maar wie last minute nog op zoek is naar een eenvoudig Halloween kostuum, kan misschien wel wat met oude oranje aan- of miskopen. De look is simpel: combineer een oranje of beige overall (kan ook een oversized hemd in combinatie met een vergeten safaribroek zijn) met stevige veiligheidsschoenen, kam of was je haar niet en laat alle make-up achterwege. Kijk de hele avond verbaasd uit je ogen en voila…je bent Piper Chapman. Kussen met andere Halloween vierende meisjes is toegestaan, by the way.

prisonoutfit

 

1/

Morticia Adams
morticiaaddams
Geen Halloween kostuum in je kast liggen maar wel net een trendy vloerlange jurk in zwart kant gekocht? Zoek dan nog snel een lange zwarte pruik in die verkleedkoffer op zolder, poeder je gezicht sneeuwwit en wees niet zuinig met zwarte oogmake-up. Tien minuten later kijkt Morticia Adams je aan in de spiegel.

KLIK HIER VOOR MEER MORTICIA JURKEN

2/

Big Booty

butthaloween

Wat hebben Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Nicki Minaj en Jen Selter met elkaar gemeen? Een derrière waar je niet alleen een kaartje, maar gerust een compleet gezelschapsspel, op kan leggen. 2014 is het jaar van de booty, een perfect excuus om je bevallige achtersteven tijdens de engste nacht van het jaar extra in de verf te zetten. Wie zelf gezegend is met een bootylicious behind, kan er zich met een strakke broek en een crop top vanaf maken. Wie iets meer hulp nodig heeft in bilstreek, kan de onderbroek opvullen met kousen of sjaaltjes. Wie nog een stap verder wil gaan kan nog snel een paar plastieken billen shoppen. Twerken maar!

shoppingbutt

MileyCyrusFakeButt

EN VERGEET ZEKER GEEN BELFIE TE MAKEN!

3/

Social Media

SocialMediaButterfly
Halloween is een sociaal gebeuren, waarom dan ook niet in je favoriete social media verkleed naar dat feestje gaan? Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat of Pintrest, de hedendaagse smartphone adept heeft opties genoeg.

4/

Ice Bucket Challange
Schermafbeelding 2014-10-31 om 13.59.57
Een aanrader voor wie geen inspiratie en weinig tijd heeft. Maak je haar nat en smeer je lokken vol met vaseline om die wet-look te hele avond te behouden. Een emmer, al dan niet gevuld met water en ijsblokjes, mag uiteraard niet ontbreken. Hou de emmer boven je hoofd om je kostuum aan niet begrijpende feestgenoten duidelijk te maken. De emmer kan nog handig van pas komen bij wie op Halloween-nacht te diep in het glas heeft gekeken.

IceBucketChallenge