Agenda: dit zijn de leukste Halloween evenementen

Geüpdatet op 22 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Agenda: dit zijn de leukste Halloween evenementen

Nog geen plannen met Halloween? Hier bekijk je de engste horrorfilms, dans je op griezelig goede beats of beleef je een spannende dag met de hele familie.

Halloween party’s

Versuz  - Gala of the Doomed

Versuz in Hasselt wordt voor één avond omgetoverd tot een demonische discotheek. Wie verkleed is, krijgt trouwens gratis toegang tot het Halloweenfeestje. Hier vind je alle inspiratie die je nodig hebt.

Spirito - Halloween Insanity

Deze club geeft ongetwijfeld de meest sfeervolle feestjes van Brussel. Op 31 oktober is er een Halloweenfeestje met alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond: het decor van een oude kerk, griezelig goede DJ's en make-upartiesten om je een gepaste Halloween-look aan te meten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door spiritobrussels (@spiritobrussels) op

Kompass - Halloween Cooking

Voor de beste beats ben je bij Kompass Klub aan het juiste adres. Op Halloween stellen ze een heerlijk menu samen van 2 DJ's die je de hele avond (en ochtend, wie weet) aan het dansen maken.

Coco Loco Festival

Fans van grootse spektakels kunnen hun hart (en dansvoeten) ophalen in de Antwerpse waagnatie. Naast DJ's is er heel wat animatie voorzien, met circusacts, acrobatie en vintage carnaval-vibes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Coco Loco (@coco.loco.festival) op

Griezelfilms

Kinepolis Halloween Night

Zoals elk jaar organiseert Kinepolis opnieuw z'n beruchte Halloween Night in alle Belgische zalen. Er staan maar liefst drie films op het menu, waaronder de avant-premières van 'Zombieland' en 'Countdown'.

CINEMATEK

Fans van de betere griezelfilm moeten op 31 oktober aanschuiven bij CINEMATEK in Brussel. Op het programma? Twee films van David Cronenburg, oftewel de vader van body horror.

Activiteiten voor de hele familie

Bellewaerde

Niets is leuker dan Halloween vieren in een pretpark. Huiveringwekkende attracties, griezelige figuranten en enge activiteiten... Het hele Bellewaerde-park baadt de komende weken in een mysterieuze sfeer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bellewaerde (@bellewaerde) op

Walibi

Met niet minder dan negen spookhuizen en evenveel nocturnes, valt er in Walibi heel wat af te griezelen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Walibi Belgium (@walibibelgium) op