7 onvergetelijke Halloween kostuums van celebrity koppels

Gepubliceerd op 15 oktober 2019 door Lore Ginneberge
7 onvergetelijke Halloween kostuums van celebrity koppels

Halloween staat voor de deur en dat wordt groots gevierd in Hollywood. Celebrity koppels verschijnen ieder jaar opnieuw in hilarische, griezelige of verrassende kostuums. Dit zijn de meest memorabele koppelkostuums van de afgelopen jaren, inspiratie verzekerd:

Chrissy Teigen en John Legend

De immer hilarische Chrissy Teigen besloot opnieuw om van het internet een leukere plaats te maken met deze iconische Queen Elisabeth-outfit. Zoals het een echte koningin betaamt ging het model voor een monochrome outfit met mini handtas en korte hakjes. Manlief John Legend zette een geloofwaardige prins Philip neer, inclusief grijze pruik.

https://instagram.com/p/BpoGoyVF5zh/

 

Beyoncé en Jay-Z

Van Queen Elisabeth naar Queen B, want ook Beyoncé haalt elk jaar alles uit de kast met Halloween. Enkele jaren geleden ging ze voor deze interpretatie van een vintage Barbie met Jay-Z als Ken en dochter Blue Ivy als kleine rockster.

Gisele Bündchen en Tom Brady

Topmodel Gisele en hubby Tom Brady staan bekend om het strenge (crazy) dieet dat ze beiden al jaren volgen. Zelfs op Halloween laten de twee alle snoep en snacks moedig aan zich voorbij gaan. Welk beter kostuum voor deze diehards dan een gezonde avocadotoast? Al zijn die gluten waarschijnlijk ook verboden...

https://instagram.com/p/Ba7cdrGlVWJ/

Bella Hadid en The Weeknd

Cool kids Bella en Abel kozen afgelopen Halloween voor cultkostuums uit de fantasyfilm Beetlejuice van Tim Burton. Hun interpretatie van Beetlejuice en Lydia komt griezelig in de buurt van de originele karakters...

https://instagram.com/p/BpoIAn8jPvU/

Khloe Kardashian en Tristan Thompson

Hoewel de jongste Kardashian intussen geen koppel meer vormt met basketballer (en full-time bedrieger) Tristan, is hun interpretatie van Danaerys en Khal Drogo eentje voor in de geschiedenisboeken.

https://instagram.com/p/Ba7X5QiF1y3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Gigi Hadid en Zayn

Ook dit koppel is intussen gesneuveld (of toch niet?), maar we wouden je deze foto niet ontzeggen. In 2017 gingen Gigi en Zayn verkleed als Spiderman en The Black Cat.

https://instagram.com/p/Ba7hiCCA_Qg/

Jessica Biel en Justin Timberlake

Jessica en Justin maken er een sport van om jaar na jaar de leukste koppelkostuums te verzinnen. Vorig jaar leefde het duo zich uit als reusachtige LEGO-superhelden.

https://instagram.com/p/Bpn7eeJlkF1/