Beyoncé draagt dit Afrikaanse label en wij willen alles

Gepubliceerd op 18 juli 2019 door Lore Ginneberge
Beyoncé draagt dit Afrikaanse label en wij willen alles

Deze week kwam de videoclip van Beyoncé's single 'Spirit' uit, de soundtrack voor The Lion King, en wij zijn nog steeds niet bekomen. Zeker niet nu we konden achterhalen waar Bey haar fantastische kostuums haalt. De zangeres koos er bewust voor om Afrikaans talent in de spotlight te plaatsen en wij zijn behoorlijk fan van één van de labels.

Beyoncé draagt maar liefst twaalf verschillende outfits in de clip, wat neerkomt op drie wissels per minuut. De looks variëren van couture, zoals de Maison Valentino openingsjurk (hieronder) tot onbekende Braziliaanse en natuurlijk Afrikaanse labels.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beyonce's Outfits (@beyonce.fashion) op

Eén label dat in het oog springt is Tongoro Studio, een modemerk uit Dakar, Senegal. En het beste nieuws? De stuks zijn best betaalbaar, leverbaar in België én ontzettend mooi. Bovendien is Tongoro  volledig made in Africa en ondersteunen ze dus de lokale productie. Hier de outfit die Beyoncé droeg:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tongoro (@tongorostudio) op

Het kostuum van de zangeres is volledig costum-made door Tongoro Studio, maar er zijn heel wat gelijkaardige stuks te verkrijgen. Neem snel een kijkje op de webshop, want die verkoopt na de release van de videoclip stilaan uit. Wij zijn compleet obsessed met de hele collectie en willen liefst alles in ons online winkelmandje droppen, maar als we dan toch moeten kiezen, zijn dit onze favorieten:

Lees ook: 5 cool girl labels om in te investeren