5 opkomende modemerken om in te investeren

Geüpdatet op 23 december 2022 door Lore Ginneberge
5 opkomende modemerken om in te investeren

Dankzij webshops en sociale media kunnen opkomende modemerken in no time ontzettend populair worden. Dat maakt het tegelijk moeilijker om op de hoogte te blijven. Wij praten je bij over dé cool girl labels van het moment.

Dit keer geen ultratrendy merken, maar vijf opkomende modemerken die inzetten op tijdloze collecties. Van architecturaal tot dromerig, er is voor elke vrouw wat wils. In deze stukken wil je nù investeren.

Beaufille

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beaufille (@beaufille) op

Dit Canadese label viel al meermaals in de prijzen en dat snappen wij volledig. De collectie voor zomer 2019 zit vol sterke stuks die je kan doordragen in de herfst. Ook zit de kleding ingenieus in elkaar, zo zijn de blouses en rokken draagbaar op verschillende manieren. Naast een kledinglijn, creëert Beaufille ook unieke juwelen, waar zelfs Michelle Obama al mee werd gespot.

A.W.A.K.E

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door A.W.A.K.E. MODE (@awake_mode) op

Sterk architecturale en gelaagde kledingstukken, dat is de stijl van A.W.A.K.E. Ontwerpster Natalia Alaverdian zegt zelf enorm conceptueel te werken, wat resulteert in collecties die zowel draagbaar als opvallend zijn. Ideaal voor wie een statement wilt maken.

Lees ook: Celebs zijn gek op deze betaalbare webshops.

Rejina Pyo

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door R E J I N A P Y O (@rejinapyo) op

Dit Koreaanse label is het geesteskind van de gelijknamige Rejina Pyo. Het merk brengt klassiekers met een eigentijdse twist, denk oversized kostuums en kubistische tasjes. Rejina doet niet mee aan trends en focust op draagbare, elegante kledingstukken. Reden temeer dus om te investeren in de prachtige zomercollectie.

Cult Gaia

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CULT GAIA (@cultgaia) op

Deze naam heb je misschien al zien passeren, en hun bekende 'Ark' al zeker. Cult Gaia werd namelijk razend populair met dit houten handtasje en al snel ook met een kleding- en schoenencollectie. De stijl is eenvoudig en ongedwongen, met heel veel korte tops, lange rokken en rompers. Dit is zo'n label waarvan je de hele collectie wilt meenemen op vakantie. Extra leuk: er komt binnenkort een Cult Guy-lijn aan.

Lees ook: Instagramaccounts die je doen dromen van een nieuwe kleerkast.

Les Rêveries

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Les Rêveries (@lesreveriesnyc)

Fans van dromerige jurken moeten bij Les Rêveries zijn (what's in a name). Het cult label opgestart door zusjes Ai Ly en Wayne Lee, heeft alles waar elk klein meisje van droomt: bloemenjurken, ruches, glanzende stofjes... Toch is Les Rêveries allesbehalve saai, want de romantische jurken worden gecombineerd met fluo sweaters en sportieve coltruitjes. Dit is een merk om zeker in de gaten te houden.