NIEUW IN ANTWERPEN: MAURICE COFFEEBAR

Geüpdatet op 4 september 2014 door Maud Nujar
NIEUW IN ANTWERPEN: MAURICE COFFEEBARBeanies, strikjes, kettingen, slingers, alles kan je breien bij Maurice.

[caption id="attachment_47969" align="aligncenter" width="900"]Alices Latte uit Maurice Coffeebar Alices Latte = espresso + loads of milk + roses + foam + honey on top[/caption]

Hallo, ik ben Maud Nujar, Community Manager van Yelp voor Antwerpen, de online stadsgids voor Antwerpen.

Op een steenworp van het station van Berchem vind je Maurice, een koffiebar waar je ook heerlijk kan ontbijten en... breien natuurlijk! Maurice ademt authenticiteit en ambacht, net zoals in de tijd van Maurice, de grootvader van oprichtster Veronique Leysen.

In de knus en vintage ingerichte zaak verkoopt ze ook de übercoole beanies en andere items van wol die passen in de garderobe van elke echte fashionista. Je kan ook zelf aan de slag in één van de workshops die Veronique aanbiedt (o.a. brei je eigen muts!).

Bij Maurice letten ze op elk detail. De foto's van grootvader Maurice aan de muur, de post-its die je kan achterlaten op het toilet, het wachtwoord van de wifi 'mauricelovesyou' en de 'Maurice bag' die je over je hoofd kan dragen als je een 'bad face day' hebt en uiteraard de heerlijke koffie.

Het geheel past perfect samen en wordt samengehouden door de coole vintage meubeltjes die je trouwens ook kan aankopen op be-dsgn.com. Is er iets wat Maurice niet heeft?

Meer foto's en reviews van yelpers, vind je hier.

Maurice Coffeebar Beanies
Beanies, strikjes, kettingen, slingers, alles kan je breien bij Maurice.