Raw Food: zomers hapje van tomaat en pesto

Geüpdatet op 22 Februari 2018 door Raw Food Chef Julie
Raw Food: zomers hapje van tomaat en pesto

Zomers Tomaat-Pesto-Hapje

Organiseer je binnenkort een feestje en wil je je vrienden & familie graag verwennen met een lekker én gezond voorgerecht? Verras ze met dit Zomerse Tomaat-Pesto-Hapje! Heirloom tomaten, oude variëteiten die nu weer herontdekt worden, zien er niet alleen leuk uit maar ze smaken ook 10 keer beter dan de klassieke tomaat uit de supermarkt. Plus: tomaat, basilicum & pijnboompitten zijn altijd een goede combinatie… Vind je niet?

Voor het recept & de video, klik HIER.

Zomers Tomaat-Pesto-Hapje

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Raw Food Dessert Banaan-Bosbes Mousse

LEES OOK: Zomerse Courgetterolletjes met Cashew-Kruidenkaas