Getest: een brunchbox voor Pasen

Geüpdatet op 9 april 2024 door Mandy Kourkouliotis
Getest: een brunchbox voor Pasen

Vier je komend paasweekend met een uitgebreide brunch maar heb je geen zin om een menu te bedenken, naar de winkel te snellen voor alle verschillende ingrediënten of heb je een gebrek aan inspiratie? Dan komt deze test misschien wel op het juiste moment op je pad.

Een kant-en-klare brunchbox

Of we graag een brunchbox voor Pasen willen uittesten? Daar zegt onze foodredactie (lees: team smulpapen) geen nee tegen. HelloFresh lanceert voor Pasen drie verschillende brunchboxen, telkens voorzien van verse ingrediënten, populaire brunchrecepten die gemakkelijk te creëren zijn en voor een gezellig en smakelijk moment onder vrienden en familie zorgen. Heb je een specifieke brunchvoorkeur? HelloFresh got you! Nog tot vier april leveren ze 3 gevarieerde brunchboxen met American pancakes, met zelfgemaakte scones en koffiekoeken, of één met quiche Lorraine.

Uitgetest: de brunchbox met zelfgemaakte scones en koffiekoeken

Een early paasbrunch it is: wij ontvingen eerder deze week een brunchbox voor vier personen die ode brengt aan de heerlijke elegantie van een Engelse brunch. De uitdaging hier? De bijgeleverde ingrediënten om zelf verse scones te maken. Oh dear, als dat maar goed afloopt!

Met deze box voor vier personen kun je van het volgende genieten:

  • flammkuchen met gerookte zalm, zure room, rode ui, kappertjes en verse rucola
  • scones met clotted cream en bosbessengelei
  • yoghurt met verse mango
  • zoete broodjes
  • koffiekoeken
  • eiersalade
  • spek
  • avocado

Het verdict?

Een overheerlijke en stressvrije ervaring! Deze brunchbox van HelloFresh is echt gefocust om je op culinaire wijze te verrassen én te ontzorgen. Geen gedoe, niet meer last-minute je naar de winkel haasten, maar gewoon op je luie gemak beginnen aan een totaalpakket dat iedereen kan smaken. Wij testten het uit en duurde nog geen uur of we toverden een fantastische brunch voor ons team op tafel. Onze enige challenge? De scones tot een goed einde brengen. Een goede tip is om het deeg goed te kneden (ze mag echt niet te slap zijn!) en de oven echt goed warm te laten worden zodat de scones optimaal kunnen bakken. Onze scones mochten er zeker en vast zijn, ook al zijn we amateur chefs! Het was fantastisch om een brunch uit één simpele box te verkrijgen. Dit smaakt naar meer!

Wil je ook van zo'n brunchbox genieten? Hier vind je alle informatie!

Meer info vind je via hellofresh.be