Ervaar een sprankelend begin van het jaar met “La Symphonie des Couleurs” in Disneyland Parijs

Gepubliceerd op 22 januari 2024 door Jessica Fine en Lore Ginneberge
Ervaar een sprankelend begin van het jaar met “La Symphonie des Couleurs” in Disneyland Parijs Disneyland Paris

Misschien heb je Disneyland Parijs al eens verkend onder de zomerzon of omhuld in de magie van Kerstmis. Maar heb je de charmes van het park al ontdekt in volle winter, wanneer de sfeer van de eerste maanden van het jaar verandert in een ijzig universum? Het nieuwe seizoen "La Symphonie des Couleurs Disney" belooft de magie van de winter opnieuw uit te vinden met nog nooit vertoonde shows en betoverende decors. Is er een betere manier om het jaar te beginnen?

"Droom je leven in kleur, dat is het geheim van geluk", zong Peter Pan. Sinds 8 januari 2024 komt deze leuze tot leven in het hart van het Disneyland Park, waar een explosie van kleuren de harten verwarmt en de ogen verlicht. Het evenement "Symphonie des Couleurs" nodigt bezoekers uit om onder te duiken in een universum waar schitterende tinten en technologische innovaties samenkomen om de winterse grijsheid te verdrijven.

EEN DRONE PARADE BIJ HET VALLEN VAN DE NACHT

De "Disney Electrical Sky Parade", te zien vanaf 8 januari, tovert de nachtelijke hemel om in een magisch doek. Tot wel 500 drones stijgen op in een luchtballet, dansend boven het Kasteel van Doornroosje, een ware technologische prestatie die fonteinen, lichten, projecties en een vernieuwde electro-synth-magnetische muziek combineert.

Deze show brengt hulde aan de beroemde "Main Street Electrical Parade", die jarenlang de nachten van het park verlichtte, en reproduceert een adembenemend spektakel in de lucht. Het is de kans voor nostalgische zielen om hun kinderherinneringen te herbeleven en voor de nieuwe generatie om verleid te worden door een klassieker uit de Disneyland parken, op spectaculaire wijze opnieuw uitgevonden.

Disneyland Paris
Disneyland Paris

De "Disney Electrical Sky Parade" is het resultaat van een vernieuwde samenwerking tussen Disneyland Parijs en Dronisos, leider in drone shows. Ze past in de reeks van innovatieve nachtshows zoals "Disney D-Light" en "Avengers: Power the Night".

EEN NIEUWE DISNEY EN PIXAR SHOW

Vanaf 10 februari zal de show "A Million Splashes of Colour" de dagen van het Disneyland Parijs park opvrolijken met een dynamische en kleurrijke show. Mickey en zijn vrienden, iconische Disney en Pixar personages en nieuwe figuren zoals de heldin Asha van Wish, gekleed in nieuwe schitterende kostuums, zullen een echte viering opvoeren die bezoekers uitnodigt op een kleurrijke reis door de tijd en verhalen, op het ritme van originele muziek en herwerkte Disney en Pixar klassiekers.

Elke praalwagen zal een schat aan details en knipogen naar het Disney universum zijn, zoals de artistieke wagen versierd met reusachtige penselen en verfpotten, die hulde brengen aan verschillende personages.

Disneyland Paris
Disneyland Paris

MAIN STREET U.S.A. MAGISCHER DAN OOIT

In dezelfde periode zal Main Street, U.S.A. zich omvormen tot een ware openlucht kunstgalerij. Deze iconische straat zal worden aangekleed met decoraties geïnspireerd op de Art Nouveau, die in een kleurverloop de overgang van het winter- naar het lente-seizoen weergeven, en tegelijkertijd een subtiele link met de Disney verhalen creëren. Meer dan 50 Disney en Pixar personages, evenals iconische locaties, zullen worden verheerlijkt in deze nieuwe decors, waardoor deze plek een extra vleugje magie krijgt.

Met dit nieuwe thema "La Symphonie des Couleurs" blijft Disneyland Parijs zijn unieke expertise in entertainment demonstreren en zijn aanbod aan dagelijkse shows voor bezoekers verrijken.

Deze nieuwe shows en decoraties, die spitstechnologie en artistiek erfgoed combineren, beloven een betoverend begin van het jaar, en bieden bezoekers een meeslepende en onvergetelijke ervaring.

Disneyland Paris shows
Disneyland Paris

Praktische info

  • Bezoek het Disneyland Parijs Park elke dag van het jaar! Let op, de openingstijden variëren naargelang het seizoen, voor meer informatie, klik hier.
  • Ontdek de aanbiedingen en boek uw verblijf hier.
  • Plan uw bezoek optimaal door hier de Disneyland Parijs-app te downloaden.
  • Tripje Disneyland Parijs geboekt? Met sz Eurostar duurt je reis slechts 1u28 van Brussel-Zuid tot Marne-La-Vallée. Bezoek de Eurostar-website voor de dienstregeling en om uw treintickets te boeken.