Rituals organiseert exclusieve home fragrance workshops en daar wil je bij zijn

Gepubliceerd op 20 oktober 2023 door ELLE Partner
Rituals organiseert exclusieve home fragrance workshops en daar wil je bij zijn©Rituals

Je huis is meer dan alleen een plek om te wonen; het is je persoonlijke toevluchtsoord, een plek waar je kan ontspannen en jezelf kan zijn. En wat is er nu beter dan je huis te vullen met heerlijke geuren die bijdragen aan de perfecte sfeer? Dat is waar fragrance zoning om de hoek komt kijken. Op de gratis (!) workshops van Rituals leer je de kneepjes van het vak.

SCHRIJF JE IN!

Fragrance zoning is de juiste sfeer in elke kamer van je huis creëren met behulp van verschillende geuren. Het gaat verder dan het simpelweg verspreiden van een aangename geur; het gaat erom dat je de juiste geur kiest die past bij de kamer of de gelegenheid. Denk aan een ontspannende lavendelgeur voor de slaapkamer, een verkwikkende citrusgeur in je thuiskantoor of kardemom in de woonkamer zodat gasten zich meteen thuis voelen. 

©Rituals

Lees ook: Van rustgevend tot opbeurend: vind de perfecte geur voor een harmonieus huis.

De voordelen van fragrance zoning

Het toepassen van fragrance zoning heeft tal van voordelen. Het kan helpen om stress te verminderen, je stemming te verbeteren en zelfs je concentratie te verhogen. Met de juiste geur in de juiste kamer kan je echt het verschil maken in je gemoedstoestand. 

Rituals begrijpt de kracht van geuren als geen ander. Hun Private Home Collectie biedt een reeks exclusieve geuren die geïnspireerd zijn door eeuwenoude ingrediënten van over de hele wereld. Van galbanum uit het Byzantijnse Rijk tot saffraan uit Perzië en de zachte geurnoten van vanille uit de Comfort Collection, deze geuren kunnen elke kamer in je huis voorzien van een unieke sfeer en meer betekenis geven aan elke dag.

De Rituals fragrance zoning workshops

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe je fragrance zoning kan toepassen in je eigen huis? Rituals heeft de oplossing voor jou. Ze organiseren workshops waarin je kan leren hoe je met geuren de welzijnsbeleving in je huis kan verbeteren. Tijdens deze workshops, geleid door een expert, krijg je inzicht in wat fragrance zoning inhoudt en hoe je het kan toepassen. Het beste van alles is dat de toegang tot deze workshops gratis is! Als je tijdens de workshop voor minimaal 70 euro aan Rituals-producten koopt, ontvang je bovendien ook nog de Private Collection Mini Fragrance Sticks als cadeau.

©Rituals

Praktische info: wil je de kunst van fragrance zoning onder de knie krijgen? Schrijf je dan nu in voor een van de Rituals Fragrance Zoning Workshops. De sessies vinden plaats in geselecteerde Rituals-winkels en de data en locaties vind je op de website van Rituals.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Rituals.

Lees ook:
Beautyhack: zo wordt je haar weer gezond en glanzend na de zomer
Ontdek Sion, de authentieke en verkwikkende bestemming

Daarom is Olaplex de meest geliefde haarbehandeling