Beautyhack: zo wordt je haar weer gezond en glanzend voor de winter

Gepubliceerd op 28 november 2023 door ELLE Partner
Beautyhack: zo wordt je haar weer gezond en glanzend voor de winter ©AVEDA

Heeft je coupe deze zomer ook geleden onder de zomerzon? Op zoek naar iets dat je lokken herstelt net op tijd voor de feestdagen? Geen nood: wij vonden dé beautyhack tegen zonneschade die ook nog eens plantaardig, cruelty free én duurzaam is. En het beste van al? Jij kan dit haarverzorgingsproduct nu gratis testen.

Botanical Repair van Aveda

Om (zonne)schade aan te pakken, vertrouwen wij op de haarverzorgingsproducten uit de Botanical Repair-lijn van Aveda. Deze herstellen en versterken het haar van binnenuit. De verschillende Botanical Repair-producten bestaan voor meer dan 90% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder pure bloemen- en plantenextracten. Wat niet verbaast van het volledig vegan merk.

Stappenplan

Waar te beginnen? Volg ons stappenplan voor gezonde en glanzende lokken in no time!

 1. Plan een kappersbezoek in
  De kapper knipt niet alleen je gespleten puntjes bij waardoor je haardos meteen voller oogt, maar legt je ook graag in de watten met een extra voedende behandeling, zoals de Botanical Repair professionele service. Deze versterkt de drie belangrijkste lagen van het haar waardoor het er in slechts tien minuten tijd zichtbaar sterker uitziet en meer glanst. Gebruik de salonzoeker op de website van Aveda om een behandeling in te plannen.
 2. Was je haar met een versterkende shampoo en conditioner
  Een versterkende shampoo en ditto conditioner, zoals die van de Botanical Repair-lijn van Aveda, helpen beschadigd haar te herstellen. De shampoo doet dit door overtollige olie, productopbouw en andere vervuiling op milde wijze te verwijderen. Daarnaast helpt de conditioner haarbreuk minimaliseren door de lokken te verzorgen en ontwarren. Het resultaat? Een glanzende en gezonde haardos.
 3. Verzorg je haar diepgaand met een masker
  Het Botanical Repair-haarmasker mag zich niet voor niets een van de winnaars van de ELLE Beauty Awards noemen. Dit haarmasker helpt zichtbare schade om te keren in een tijdspanne van slechts twee minuten. Wist je al dat het masker verkrijgbaar is in 2 versies? Light en rich, afhankelijk van de dikte van je haar. We love it!
 4. Behandel je lokken met een serum
  Het gloednieuwe Botanical Repair-serum bevat aroma’s van biologische ylangylang, marjolijn en meer om het haar doorheen de nacht diepgaand te herstellen. Het serum wordt snel opgenomen door de haarcortex en versterkt het haar vervolgens van binnenuit. Zo word je na slechts één nacht wakker met sterker uitziend en gezonder aanvoelend haar. Klinkt goed? Vraag nu uitzonderlijk een gratis sample aan en test het zelf uit!

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Aveda.
aveda.be

LEES OOK:
Mediterrane burgers met Soubry Mix voor 6-granenbrood
De leukste kledingstukken om zelf te haken
Europese Rosé met BOB-label: kwaliteitsvol, divers en duurzaam