Geen vakantieplannen? Hangar pakt uit met open air festivals in Knokke en Brussel

Gepubliceerd op 26 juli 2023 door Lore Ginneberge
Geen vakantieplannen? Hangar pakt uit met open air festivals in Knokke en Brussel Joey Thompson - Unsplash

Hangar heeft goed nieuws voor wie in België blijft deze zomer: het Brusselse collectief organiseert verschillende open air festivals in onze hoofdstad én wijkt voor het eerst uit naar de kust.

Je Belgische staycation wordt naar een hoger niveau getild dankzij enkele niet te missen muziekevenementen in de openlucht. Hangar, het Brusselse collectief dat bekend staat om haar elektronische experiences, kondigt drie gloednieuwe open air festivals aan. Wat ooit begon met underground feestjes in een hangar in Anderlecht (what's in a name), heeft door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd met steeds groter wordende evenementen op unieke locaties zoals Fosbury & Sons en het majestueuze Jubelpark in Brussel. Grote namen als Laurent Garnier en Amelie Lens stonden er achter de draaitafels van vorige Hanger-edities.

3 open air festivals in augustus 2023

Dit jaar heeft Hangar een spannende uitbreiding in petto: naast hun gebruikelijke Brusselse feesten (én enkele edities in het buitenland), trekken ze net als vele Belgen naar de kust. Op 12 augustus kunnen festivalgangers genieten van 'Kolsch on the beach' en op 14 augustus van 'Folamour on the beach', beide op het evenementenstrand van Knokke-Heist. Voor de thuisblijvers in de hoofdstad belooft 19 augustus een memorabele dag te worden, want dan wordt het Rogierplein overgenomen voor een open air tussen de wolkenkrabbers.

Of je nu kiest voor het ritme van de stad of de rust van de kust, Hangar zorgt ervoor dat de zomer in België onvergetelijk wordt. Info en tickets via thehangar.be