Deze 6 trending cocktails zijn klaar in een handomdraai

Geüpdatet op 30 augustus 2023 door Sam Vandenbosch
Deze 6 trending cocktails zijn klaar in een handomdraai Bron: Unsplash

Cocktail o'clock! Dit zijn de 5 meest trending cocktails wil je indruk maken op je gasten - en dat slechts in een paar minuten.

Een dinner party met een heerlijke cocktail in de hand. Of dat nu een verfrissende mocktail is die mooi past bij je maaltijd of een kruidig aperitief tijdens een feestje, deze cocktail opties serveren wij de komende maanden maar al te graag. Al zeker omdat ze klaar zijn in een handomdraai. Daar proosten we op!

Limoncello Spritz

De Limoncello Spritz is een moderne twist op de klassieke Aperol Spritz. Terwijl we daar vooral bitterzoete smaken herkennen, brengt dit verfrissende elixir een explosie van frisheid door in de plaats limoncello, een traditionele Italiaanse citroenlikeur, toe te voegen. Zijn heerlijke citruskick en subtiele zoetheid maken van deze cocktail het ultieme drankje van 2023.

Yusibi

Yusibi is dé nieuwe revelatie van het moment. Dit drankje, met honing als basisingrediënt, omarmt de natuur met zijn zachte, florale en zoete tonen en is 100% natuurlijk. Het drankje biedt eindeloze mogelijkheden: drink het puur on the rocks, gemixt met tonic of als sprankelende spritz. Met zijn bescheiden alcoholpercentage is Yusibi bovendien perfect voor de zwoelste dagen.

Gimber

Een klassieker die je ongetwijfeld al bekend in de oren klinkt, is Gimber. Een biologisch gemberdrankje met een ware smaakexplosie. Je voegt het makkelijk toe aan je glas prosecco of een simpel glas bruiswater als verfrissend drankje.

The Mocktail Club

Inspiratie nodig voor een lekkere mocktail? Wel, The Mocktail Club helpt jou graag verder. Zij maken 100% natuurlijke, alcoholvrije cocktails op basis van verse vruchten en kruiden, zoals Basil & Elderflower, Apple & Thyme en Grapefruit & Vanilla. Bovendien worden de drankjes aangeleverd in esthetische flessen, ready to serve. Even schudden, ijsblokjes in een glas toevoegen en afwerken met een gedroogd limoentje. Ontdek hun smaken hier.

Buss Pure Organic Gin

Ontdek de Pure Organic Gin van Buss Spirits, volledig Belgisch én biologisch. Boordevol verfrissende, kruidige aroma's is deze gin de perfecte keuze voor een apéro onder vrienden. Hef je glas en klink op jullie vriendschap!

Ginzu Spritzer

Weinig tijd om een mocktail te maken, maar wel énorm veel zin in een glaasje om het weekend te vieren? Dan is Ginzu Spritzer jouw ideale metgezel. Ginzu biedt gekoelde flesjes die jij enkel nog moet afwerken met enkele ijsblokjes en een appelsien-schijfje. In deze pre-mix komen geuren van citroen en mandarijn samen met een vleugje gembermagie, wat het tot een echte smaakbom maakt. Cheers!