WIN WIN WIN: De Dualit VortecS® blender

Gepubliceerd op 22 mei 2023 door ELLE Partner

Kan jij een helpende hand gebruiken in de keuken? De Dualit VortecS® blender is onze nieuwe beste vriend wanneer het aankomt op het maken van smoothies, cocktails, milkshakes en meer. En het beste van al? Jij kan hem nu winnen!

Bereid je voor op de zomer met de Dualit VortecS® blender. Deze gebruiksvriendelijke blender maakt je favoriete verfrissende drankjes vliegensvlug klaar én behoudt daarbij alle voedingswaarden van je ingrediënten. Lekker gezond, dus. Wij zijn alvast verknocht!

Why we love: de Dualit VortecS blender

  • Harder, better, faster, stronger: De Dualit blender transformeert ingrediënten met een kracht van 1000W tot pulp, zélfs schillen, zaden en noten. Het resultaat? De voeding binnenin komt vrij en je houdt een gladde mix over.
  • Ice ice baby: Dankzij de Ice Crush functie verpulver je ijs in slechts enkele seconden. Ideaal voor zomerse smoothies, cocktails en milkshakes!
  • I am titanium: De Tritan®-pot is sterker en lichter dan glas. Bovendien verkleurt hij niet, neemt hij geen smaak of geuren op en schilfert hij niet. De kers op de taart? Zowel de pot als het deksel zijn vaatwasbestendig.

Beantwoord de wedstrijdvraag en wie weet sleep jij – nét op tijd voor de zomer - de nieuwe Dualit VortecS blender in de wacht!

Tip: je vindt het antwoord op de wedstrijdvraag hier.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Bodart.

bodartservicehouse.be